Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Софтуер GPSTran

Софтуер GPSTran
3,24 / 5 (107 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 1223 пъти

Софтуер GPSTran299.00 лв. Нова цена: 240.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 

 

 Поръчайте за 10 секундиИме и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Допълнителна информация:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 

Наш консултант ще се свърже с вас, за да потвърди детайлите по поръчката.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти

Софтуер GPSTran
 

Описание
 
Тъй като земята не е нито съвсем плоска, нито съвсем кръгла, в света се използват различни координатни системи, чрез които се описва земната повърхност. В различни информационни източници, за даден обект можете да откриете неговите координати, описани в различни координатни системи. За да може лесно да прехвърляте данните, с които разполагате от една координатна система в друга, предлагаме софтуерния продукт GPSTran. 
 
 
Начин на лицензиране

заключен към дадено GPS устройство - работи само с това устройство, но допуска инсталации на множество компютри;
заключен към даден компютър, т.е. работи само на компютъра, за който е предназначен, но с всички модели GPS устройства на фирма Garmin;
 
 
3 координатни системи

GPSTran поддържа 3 вида координатни системи: WGS84 (BL), WGS84 (UTM) и 1970.
 
 
WGS84 (BL) е координатната система на GPS устройствата. При нея координатите се записват като дължина и ширина в градуси. Тя е световно утвърдена система. Към нея се преобразуват всички входящи данни в GPSTran.
 
 
WGS84 (UTM) е друга световна координата система, при която земното кълбо е разделено на множество зони. За нашата страна зоните са с номера 34 и 35. Координатната система UTM се използва при регистрация на обработвани земеделски земи.
 
 
1970 е българска геодезическа координатна система. При нея България е разделена на 4 зони (К3 – северозападната част, К5 – югоизточната част, К7 североизточната част, и К9 – югозападната част). Координатната система 1970 се използва при кадастрални измервания в България.
 
 
Импорт и експорт на данни

В програмата GPSTran можете да импортирате данни директно от GPS устройството или от файл, както и да ги експортирате от нея към GPS устройство или файл. Програмата поддържа данните както като точки (waypoints), така и като следи (tracklogs) и по този начин може да комуникира с всяко GPS устройство.
 
4 файлови формата

GPSTran поддържа 4 файлови формата: GPS, TXT, CAD и ZEM.
 
 
GPS е вътрешният формат на GPSTran. Той е много подобен на този в GPS устройствата и съхранява всички възможни атрибути да данните от тези устройства. В този формат можете да архивирате данните от GPS устройството си на компютъра и когато ви потрябват да ги заредите отново оттам. При него не се извършват координатни трансформации.
 
 
CAD и ZEM са национални формати за кадастрални данни. При тях координатната система винаги е 1970. Полезни са, ако се занимавате с очертаване на площи при кадастрални или земеделски измервания.
 
 
TXT е текстов формат, който е лесен за разчитане от човек.
 
 
Повече за форматите на данните можете да прочетете в техническата спецификация.
 
 
Характеристики

 
Операционна система
 
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
 
Поддържани данни
 
Точки и следи.
 
Поддържани координатни системи
 
WGS84 (BL), WGS84 (UTM), 1970
 
 
Поддържани файлови формати

GPS – подобен на формата в GPS устройствата. Основен формат. При него не се извършват координатни трансформации.
 
 
CAD, ZEM – национални формати за кадастрални данни. Координатна система: 1970. При импорт от CAD и ZEM форматите, данните влизат в програмата по следния начин:
 
 
Точки: във вида S/P номер на точка
Контури: C номер на контур
Линии: L номер на линия.
 
 
TXT е текстов формат. Файлът е разделен на 3 блока: тип на координатната система, точки и следи. За точките са посочват номер, X, Y, Z; за следите – име на следата, след което се изброяват съставящите я точки във вид X, Y, Z.

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS