Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM WIFI

GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM WIFI
3,33 / 5 (72 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 1405 пъти
GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM  WIFI
Гаранция: 24 месеца 
GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM WIFI GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM WIFI GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM WIFI

898.00 лв. Нова цена: 779.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

Този продукт в момента не е в наличност. Моля изберете друг.

Твърд предпазен калъф за TomTom 6" GO60, 600, 6000, 6100, Start 60 9UUA.001.61
39.99 лв.

 

 

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
Нов модел GPS навигация за камион TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM  - Характеризира се с 6 инчов дисплей с висока резолюция, капацитивен тъчскрийн, вградена памет 16GB и инсталирани карти за цяля Европа с доживотни актуализации посредством WIFI. Професионална опция за камиони - можете да въвеждате параметри на камиона. Нова технология на TOMTOM, която позволява да си обновявате устройството без да се налага да го свързвате с компютъра. Нужно е само да имате връзка с безжичен интернет WIFI и тя сама си прави ъпдейти. POI точки на интереси специализирани за камиони. Има меню и гласова навигация на Български език, Bluetooth функция за провеждане на разговори, информация за камери и трафик с доживотно безплатно обновяване. Гаранцията е 24 месеца.
 
 

Характеристики:
 
Дисплей: 6 инча (13 см)
Разделителна способност: 800 x 480
Характеристики на екрана: капацитивен тъчскрийн
Вградена памет: 16GB
Слот за допълнителна памет: microSD
Гласова навигация: Български, руски, английски, немски, турски, френски и много други.
Език на менюто: Български, руски, английски, немски, турски, френски и много други.
Език на клавиатурата: Български, руски, английски, немски, турски, френски и много други.
GPS карти: ЕВРОПА
Точки на интереси: Във всички детайлни карти има: ресторанти, паркинги, хотели, летища, бензиностанции, забележителности и други.
Избор на маршрута: Бърз, къс и други.
Преизчисляване на маршрута: Да
Данни за полицейски камери: Да 
 
 
Екстри:
 
Карти - Доживотни безплатни актуализации
Полицейски камери с доживотни безплатни актуализации
ТРАФИК с безплатни актуализации за 1 година
Избор на лента LANE ASSIST
SIM КАРТА 
BLUETOOTH
ГЛАСОВ КОНТРОЛ 
WIFI 
 
 
Карта на Европа инсталирана
 
Андора, Австрия, Белгия, България, Хърватия, Чешката република, Кипър Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия , Полша, Португалия, Румъния, Руската федерация, Сан Марино, Словакия, Словения, Испания (включително Канарските острови), Швеция, Швейцария, Ватикана, Босна и Херцеговина, Беларус, Молдова, Черна гора, Македония, Латвия, Сърбия

Покритие на карти за камиона (ширина на височината, тегло, тегло и други)
 
Андора, Австрия, Белгия, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Сан Марино, Словакия, Словения, Канарските острови), Швеция, Швейцария, Обединеното кралство (включително островите на Канъл),
 
Покритие на камери за скорост
 
Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Португалия, Румъния, Руската федерация, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания (включително Канарските острови), Швеция, Ватикана, Обединеното кралство (включително Англо-нормандските острови). Във Франция тази услуга включва само предупреждения за опасните зони.
 
 
Цвят: Черен
Размери: 170 x 105 x 22 мм.
Тегло: 300 гр.
Операционна система: Linux
Работа на батерията: До 1 час
 

КЛЮЧОВИ ФУНКЦИИ НА НАВИГАЦИЯТА


1 година трафик от TomTom чрез вградена SIM карта

TomTom знае как да предсказва и избягва трафика както на магистрали, така и на вторични пътища. Получавайте по-бърз маршрут с TomTom Traffic без допълнителни разходи за една година.

 

1 година камери за скорост

Карайте по-спокойно, познавайки местоположението на фиксирани и мобилни скоростни камери в цяла Европа в продължение на 1 година *. Сигналите за камерите ви дават предупреждения предварително, което ви дава време да реагирате и ви предпазва от потенциални глоби.

 

НОВО - Спиране на сигнали за трафика

Избягвайте внезапното спиране с предупреждения за предстоящ трафик. Тя ще ви помогне да шофирате по-безопасно, знаейки черните точки в райони, където инцидентите са по-чести.

 

Услуги на TomTom чрез вградена SIM карта

Вашата вградена SIM карта на TomTom GO улеснява активирането на TomTom Traffic и други услуги в реално време. Ще останете свързани дори когато пътувате в чужбина напълно безплатно. Картите имат включени данни, така че няма да ви се налага да се притеснявате за таксите за роуминг.

 

Професионална сателитна навигация за големи превозни средства

Получавайте персонализирани маршрути според размерите, теглото, товара и максималната скорост на камиони, автобуси или микробуси за по-безопасни, ефективни и мирни пътувания. Персонализираното маршрутизиране извежда  реалистично време за пристигане.

 

Специализирани точки за камиони и автобуси

Намерете повече от 50 000 бензиностанции за камиони и автобуси, паркинги, ресторанти и сервизни центрове. TomTom внимателно избра POI от DKV, ParkyourBus и Les Routiers, за да отговори на нуждите на професионалните шофьори. Независимо къде се намирате в Европа, вижте POI по маршрута си или разгледайте такива в близост на картата си.

 

SIM и данни са включени

Навсякъде, където трябва да отидете, останете свързани и получавайте TomTom Traffic и Speed Cameras информация в реално време без допълнителни такси за телефон. СИМ и данните, включени в TomTom GO PROFESSIONAL, означава, че никога ням да трябва да се притеснявате за роуминг такси - у дома или в чужбина.

 

Актуализации чрез Wi-Fi®

С TOMTO GO PROFESSIONAL най-новите карти и софтуер за вашия TomTom 6200 получавате най-новите карти лесно и бързо чрез вградения Wi-Fi®. Не е необходим компютър. Вашият навигация ще ви уведоми, когато са налице нови актуализации - просто се свържете с предпочитаната Wi-Fi мрежа и изберете какво да инсталирате от менюто.

 

НОВО - TomTom MyDrive

Спестете време за шофиране като удобно планирате маршрут по всяко време и навсякъде с TomTom MyDrive. Персонализирайте пътуванията с предпочитани пътища или спирки и синхронизирайте маршрута с камиона си. Когато влезете в камиона си сте готови да отидете.


Смартфон съобщения

Слушайте съобщенията от смартфона си докато държите ръцете си на волана. Оставете вашия TomTom GO PROFESSIONAL да ги прочетете за вас директно от вашия смартфон от приложенията SMS, WhatsApp, iMessage, Line и др.

 

Съвместим със Siri и Google Now ™

Активирайте и говорете със Siri или Google Now ™, като използвате вградения микрофон на TomTom GO PROFESSIONAL. Получете пълен достъп до личния си асистент със смартфона си, за да се съсредоточите върху пътя напред.

 

Hands-free повикване

Устройството ви TomTom GO PROFESSIONAL ви позволява да останете свързани и да шофирате по-безопасно с повиквания свободни ръце. Просто свържете смартфона си посредством Bluetooth®, за да видите кой ви се обажда на екрана на вашата навигация. Дръжте ръцете си на волана и очите си на пътя.

 

Tap & Go

Докоснете любимата си дестинация на картата и поемете към нея.

 

Speak & Go

Управлявайте устройството си с гласови команди.

 

Предсказване на местоназначението

TomTom GO научава вашите шофьорски навици и прогнозира кога е вероятно да стигнете до вашите често посещавани местоназначения, запазени в My Places. Благодарение на интелигентното обучение, колкото повече го управлявате, толкова по-точни ще бъдат прогнозите му.

 

3D карти

Вижте сгради и забележителности в зашеметяващ 3D. С 3D карти винаги ще знаете точно къде се намирате.

 

Мащабиране

Увеличете мащаба, за да изследвате картата с пръсти. Просто притиснете за увеличаване на интерактивната карта, за да намерите места и да изследвате повече от света около вас.

 
 

 
 
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 

 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът включва:
 
Един брой TOMTOM GO PROFESSIONAL 6200 LM
Магнитна стойка.
Зарядно за автомобил 12-24V.
USB кабел.
Кратко ръководство.
Гаранционна карта.
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS