Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS и радар детектор KIYO GPS U1

GPS и радар детектор KIYO GPS U1
3,16 / 5 (50 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 5530 пъти
GPS и радар детектор KIYO GPS U1 с предварително инсталирана GPS база данни
Гаранция: 24 месеца 
GPS и радар детектор KIYO GPS U1 GPS и радар детектор KIYO GPS U1 GPS и радар детектор KIYO GPS U1 GPS и радар детектор KIYO GPS U1


Нова цена: 599.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

Този продукт в момента не е в наличност. Моля изберете друг.

KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора
1222.00 лв.

 

 

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
KIYO GPS U1 Защита срещу фиксирани скоростни камери и зони на секции, с пълна база данни за България и цяла Европа
Целта на детектора GPS U1 е да осигури безопасни условия на шофиране чрез откриване на камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина и други опасности. За целта устройството използва вградена GPS база данни, която може да се обновява свободно.
 
GPS U1 може да бъде свързан с допълнителни лазерни и радарни модули - KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора. С тях може да се формира пълна защитна система за улавяне на скоростта. Включвайки активния лазер детектор D Ultimate той се превръща в най-сигурната Ви защита срещу най-актуалните унграски радари ARH CAM-S1, по-известни като "триноги" радари. 
Детекторът може да се монтира напълно скрит, благодарение на светодиодния индикатор и гнездото на външния високоговорител на комуникационния кабел.
 
 
 
 
 
 
 
 
Основните функции:
 
Откриване на камери с постоянна скорост (например стационарни скоростни камери, средни скоростни зони)
Откриване на различни опасности (например: червени светлинни камери, опасни кръстовища и т.н.)
Пълна и свободно актуализирана база данни в Европа
Гласови аларми
Избираемо разстояние за аларма
Допълнителен модул за радарен детектор
Лесно зареждане - захранващия кабел се свързва с гнездото на запалката 
Незадължителна стелт инсталация, благодарение на допълнителната GPS антена и кабела за директно свързване
Може да бъде свързан със стелт лазер
Конфигурируема аларма за превишена скорост
 
 
 

Предимства на KIYO GPS U1 над KIYO GPS800:
 
Точна, насочена GPS координатна база данни.
 
Конфигурируема аларма за скорост. При затваряне на скоростна камера устройството следи разстоянието и скоростта на автомобила, а в случай на превишена скорост предупреждава водача да намали. Устройството може да бъде конфигурирано да дава аларми само при превишаване с +1 / +5 / + 10 km / h на допустимата скорост или да не сигнализира изобщо.
 
Благодарение на светодиодния индикатор на комуникационния кабел, GPS U1 може да бъде скрит под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
Когато е свързан към лазерен блокиращ блок, GPS U1 прави операцията по-ефективна и интерактивна, благодарение на LED светлинните сигнали и гласовите аларми.
 
Комуникационният кабел има вграден вход за външен високоговорител, поради което може да се увеличи силата на звука на GPS U1. Това е изключително полезно, когато устройството е скрито под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
 
KIYO RAD U1 радарен модул - защита срещу радарни мобилни скоростни камери:
 
Може да срещнете базирани на радари мобилни скоростни камери в почти всяка европейска страна. Тези камери не могат да бъдат открити с лазерен смутър или GPS детектор, само с допълнителния модул за радарен детектор на KIYO GPS U1. Този модул не може да функционира сам, само когато е свързан към устройството GPS U1!
 
 
Свързващ лазерен модул - D ultimate!
 
С покупката на допълнителен комуникационен кабел устройството може да бъде свързано с лазерното устройство KIYO D Ultimate. Когато бъдат свързани, лазерните предупреждения ще бъдат по-разбираеми, видими и лесни за употреба благодарение на светодиодния индикатор и многоезичната гласова аларма на GPS U1. Заедно, устройствата не само посочват факта за измерване на скоростта, но и показват посоката и използвания тип камера.
 
Когато е свързан, GPS U1 непрекъснато следи състоянието на лазерния апарат KIYO Ultimate D. В случай на проблем, устройството ще информира водача с гласови аларми. GPS U1 посочва текущо избрания режим на лазерното устройство при всяко запалване. По този начин водачът може да избегне шофиране с грешен режим или с деактивиран детектор.
 
Благодарение на GPS технологията на KIYO GPS U1, е налична функция за откриване на лазерна скорост. Тази функция намалява броя на фалшивите аларми, причинени от най-новите лазерни разстояния. Освен това в базата данни могат да се добавят допълнителни GPS координати, където устройството няма да дава аларми. (Това е полезно в близост до HU-GO, където лазерният скенер на портата предизвиква фалшива аларма.)
 
KIYO GPS U1 може да бъде свързан с до два лазерни устройства KIYO D Ultimate, което означава, че той може да обработва сигналите от 8 сензора.
 
* Радарен модул и допълнителна антена се закупува допълнително!
 
 
Работа на устройството:
 
След запалване на двигателя, KIYO GPS U1 се включва и започва да се свързва към GPS сателитите. Кратък звуков сигнал показва, че устройството е успешно свързано и готова за използване. Когато се захранва в стационарно превозно средство, устройството показва текущото време. Когато се движите, показва скоростта на движение на автомобила, докато не открие опасна зона. При откриване устройството предупреждава водача на избрания език и показва оставащото разстояние от камерата за скорост. Допълнителни "опасни координати" могат да се добавят и към базата данни на устройството. (Полезно при намиране на нови фиксирани местоположения на камерата или опасни кръстовища).
 
С помощта на допълнителните радарни и лазерни детекторни модули, KIYO GPS U1 може да открива мобилни радарни и LIDAR камери. Устройството поддържа скрита инсталация, което означава, че тя може да бъде скрита под таблото или други отделения на автомобила. В случай на стелт инсталация, допълнителната GPS антена ще осигури връзка с GPS сателитите.
 
В случай че звукът на устройството се окаже твърде нисък, към комуникационния кабел може да се свърже външен високоговорител, който го купува, което го усилва значително. С гласовите аларми и различните светодиодни сигнали, устройството предлага перфектни аудиовизуални предупреждения на водача, дори когато е скрито под таблото за управление.
 
 
Устройството GPS U1 помага на шофьора да избягва скоростта, но при никакви обстоятелства не го безпокои, не заглъхва или не предотвратява прилагането на трафика. Спазвайте ограниченията на скоростта по всяко време и винаги шофирайте в зависимост от текущите условия на шофиране! Преди да използвате устройството проверете законовите ограничения на дадена страна.
 
 
 
КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ТОВА Е ПЕРФЕКТНИЯТ РАДАР ДЕТЕКТОР В СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-КАЧЕСТВО. ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!

 
 
 
Гаранция: 24 месеца 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:
 
* Радар детектор 
* Стойка за закрепяне на стъклото 
* Зарядно за 12V
* USB кабел
* Кратко ръководство 
* Гаранционна карта
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS