Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора

KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора
3,13 / 5 (149 гласа)
Вие сте гласували за този продукт с 1
видяна 96736 пъти

KIYO D Ultimate AP ADVANCED PROTECTION  лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора
Гаранция: 24 месеца

KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора KIYO D Ultimate AP лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора

1799.00 лв. Нова цена: 1699.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 

РАДАР ДЕТЕКТОР Stelth RG300 GPS
415.00 лв.

 

 Поръчайте за 10 секундиИме и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Допълнителна информация:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 

Наш консултант ще се свърже с вас, за да потвърди детайлите по поръчката.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти

KIYO D AP  Ultimate е лазерен детектор, разработен и произведен в Унгария, особено подходящ за европейските пазари. С лазерните си сензори (скрити в рамката на специалната регистрационен номер), той може да открие повечето от европейските устройства LIDAR (включително унгарският ARH CAM-S1) и може да бъде инсталиран бързо и лесно. 


Kiyo D Ultimate AP се предлага и във вариант с 2 сензора и рамка за номера за монтаж отпред  на автомобила.


Характеристики на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

* Няколко избираеми езика

* Външен високоговорител

* GPS филтриране на фалшиви лазерни аларми

* Лазерни сигнали в зависимост от текущата скорост

Пълна система за защита скоростни камери в едно устройство!

KIYO Technology е първата компания в Европа, която разработи пълна система за защита от камери за улавяне на скоростта и я представи в еднно устройство. Системата KIYO D Ultimate осигурява безопасни условия на шофиране. С помощта на лазерни сензори и актуализираща се GPS база данни той предупреждава водача за LIDAR сензори. Системата се състои от различни модули, които могат да бъдат закупени отделно, а някои от тях могат да функционират сами. За да се постигне пълна защита от скоростни камери, е необходима инсталирането на цялата система, която включва детектор за неподвижни камери GPS U1, радар детектор RAD U1, Ultimate лазерно устройство и всички необходими аксесоари за свързване на тези модули.По-горе описаният продукт е само лазерният детектор, а не цялата система.


Работа на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

Устройството се активира при запалване на двигателя. Светлините на светодиодния индикатор и звуковите сигнали ще индикират успешното активиране. При откриване на инфрачервен сигнал на определена дължина на вълната (с други думи, лазерния сигнал на камерата) устройството ще предупреди водача с LED светлини и различни звукови сигнали. При забелязване на предупрежденията водачът трябва да коригира скоростта на превозното средство според дадената зона, като обръща внимание и на останалата част от трафика. След като регулирате скоростта, устройството трябва да бъде изключено, за да може полицията да може да върши работата си.

Помощ при паркиране, лазерен детектор, активен и пасивен режим:

KIYO D Ultimate има три различни режима, които могат да се променят с превключвател. В положение II устройството действа като активен лазерен детектор (в този режим той може да заглуши сигнала на камерите), докато в положение I работи само като детектор и помощ при паркиране, но никога не заглушава сигналите на камерите. В положение 0 устройството е изключено. Със скрития паник бутон устройството може да бъде деактивирано по всяко време, но в резултат на това той ще може да работи само като помощ при паркиране.

 

Устройството може лесно да бъдат конфигурирано с помощта на флашка и компютърен софтуер, без да се премахва централното устройство. Неговият фърмуер може да се актуализира през флашка, без да се изпраща централното устройство обратно към производителя.

Асистенция при паркиране

Устройството се доставя с означение E7, одобрено от Унгарския национален орган по транспорта. Това означава, че устройството може да бъде инсталирано и използвано като помощ при паркиране във всяка европейска страна.

Основните функции

Произведено в Унгария за европейските пазари

Активен лазерен детектор и режими за асистенция при паркиране

Лазерни сензори, скрити в рамката на регистрационния номер

Нотификация за типово одобрение E7

Свободно актуализиращ се софтуер

Паник бутон


Гаранция: 24 месеца

 

 

* Забележка: Преди да използвате устройството се информирайте дали употребата му е законна според законодателството в съответната държава, за която ще Ви служи. Производителят и дистрибуторът не носят никаква отговорност за каквото и да е наказание, щета или каквото и да е неизгодно положение, предизвикано от превишаване на скоростта и/или от използването на устройството, или от некомпетентното му, не по предназначение извършено монтиране. Устройството не е предвидено за подпомагане на бързото каране, а за предпазването от неприятностите, които може да се получат случайно поради евентуално превишаване на скоростта. Спазвайте във всички случаи ограниченията на скоростта и се движете в съответствие с пътните условия и вземайки под внимание видимостта! Радарният детектор и уредът за блокиране на лазер не са безпогрешни средства. Може да се случат ситуации, при които поради външни условия средството да реагира със закъснение или изобщо да не сигнализира. Това не се дължи на повреда в устройството, а може да се свърже със закономерностите във физиката. Влиянието на уреда за блокиране на лазер обикновено е най-ефикасно в интервал от 150 до 2000 метра от измерващото средство.

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:

KIYO D Ultimate лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS