Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ръчен GPS Garmin inReach Mini

Ръчен GPS Garmin inReach Mini


3,06 / 5 (102 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 879 пъти

Ръчен GPS Garmin inReach Mini
Гаранция: 24 месеца

Ръчен GPS Garmin inReach Mini Ръчен GPS Garmin inReach Mini Ръчен GPS Garmin inReach Mini Ръчен GPS Garmin inReach Mini Ръчен GPS Garmin inReach Mini Ръчен GPS Garmin inReach Mini

Цена:
645.00 лв.
На изплащане:
лв.
x 12 месеца с TBI
 

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

 
 
Разновидности:

010-01879-00 inReach Mini, оранжев, цена 645,00 лв.

010-01879-01 inReach Mini, сив, цена 645,00 лв.
 
 
 
Глобалната свързаност в дланта ви
Малкият, здрав и лек сателитен комуникатор позволява двупосочни текстови съобщения със 100% глобално Iridium® покритие (изисква се сателитен абонамент)
Задействане на интерактивен SOS към 24/7 центъра за наблюдения и спасявания (изисква се сателитен абонамент)
Достъп до карти, цветни въздушни изображения и други, чрез безплатното приложение Garmin Earthmate® и съвместими устройства1
Допълнителна inReach прогноза за времето предоставя подробни актуализации директно на вашия inReach Mini или сдвоено устройство; налични са основни и премиум пакети
Изпращайте и получавайте inReach съобщения чрез съвместими Garmin устройства, включително ръчни устройства и часовници
Вградената литиева батерия осигурява до 50 часа живот на батерията в 10-минутен режим на проследяване2


1Вижте Garmin.com/ble
2Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките
 
Знакът и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Garmin е под лиценз. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android ™ е запазена марка на Google Inc.
 
СЪОБЩЕНИЕ: Някои държави регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Потребителят е отговорен да знае и да спазва всички приложими закони в държавите, където устройството ще бъде използвано.
 


inReach Mini е вашата връзка когато сте извън мрежата. Това е нашият сателитен комуникатор, за който размерът и теглото са от значение. inReach Mini ви позволява да изпращате и получавате текстови съобщения, да проследявате и споделяте вашето пътуване и при необходимост да задействате SOS сигнал, за да се свържете с GEOS 24/7 екипа за спешна реакция. С inReach свързаност, вашето семейство и приятели ще могат да поддържат връзка, независимо къде ще отидете.
 
 
 
Пътувайте по-леки, комуникирайте по-интелигентно
С размери от малко под 9,9 см височина, 5,2 см ширина и тежаща само 100 грама, inReach Mini е удобен за носене във вашият джоб или раница. Той се свързва за съобщения чрез спътникова мрежа Iridium, предлагайки безпроблемно 100% Iridium покритие в целия свят. Не е нужно да се притеснявате, че не сте в обсега на сигнала на мобилният си телефон или ще се натъкнете на зона без покритие. Вашият inReach Mini работи в световен мащаб, така че да останете свързани.

Кой ще отговори на вашия SOS? GEOS ще го направи.
GEOS е световен лидер в решенията за спешното реагиране и мониторинг. Те са поддържат спасителни операции в повече от 140 страни, спасявайки много животи в този процес. Те стоят по 24/7/365 за да отговорят на вашия SOS, проследят вашето устройство и да уведомят съответните контакти във вашия район. След това, докато помощта е на път, GEOS ще продължи до ви предоставя актуална и важна информация, докато ситуацията не бъде решена.

 
Няколко начина за свързване
Безжичната връзка от устройство на устройство ви позволява да управлявате дистанционно inReach Mini, за да изпращате и получавате съобщения с помощта на съвместими Garmin ръчни устройства, часовници или други мобилни устройства1. GPS-базираното проследяване на местоположението ви позволява да споделяте местонахождението си с тези у дома или извън него. Можете също да публикувате приключенията си в социалните мрежи. За основна навигация има електронен компас, който показва разстоянието по маршрут или до точка.Сдвоете го с мобилното си устройство
За още повече възможности и удобства, безплатното Earthmate приложение синхронизира вашия inReach, чрез Bluetooth® с вашето съвместимо Apple® или Android ™ устройство така че да можете да получите достъп до неограничен брой карти и въздушни изображения. Плюс това, Earthmate ви позволява да използвате удобно всички функции на inReach на сдвоеното мобилно устройство. За по-лесно писане на съобщения, можете също да синхронизирате inReach устройството със списъка с контакти на телефона си, за да достигне до всеки и навсякъде - с по-малко натискания. 
 
Сдвояване с Garmin Pilot ™
В авиационния свят, inReach Mini се превръща в ценна въздушна комуникационна връзка. Когато сте сдвоени чрез Bluetooth към съвместим таблет или смартфон с приложението Garmin Pilot, вашият inReach Mini улеснява изпращането и получаването на текстови съобщения, докато сте в кабината - дори и от зони без сигнал за мобилен телефон. Приложението изтегля списъците с контакти на смарт устройство ви, така че достъпът да е безпроблемен. Също така, за вашите последователи на земята, inReach Mini може да осигури проследяване на вашия полет, като използва уеб базираната MapShare ™ страница, създадена за вашия inReach акаунт. Можете също така да се свържете чрез Facebook® или Twitter®.
 

Допълнителни авиационни услуги
Вашият inReach Mini е също така и поддържащо устройство за Lockheed Martin Flight Services (LMFS) Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) и Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Ако сте регистрирани за ACAS информация, предупреждения предоставени чрез LMFS ви подканват да се обадите за съкратен брифинг, за да се справите със специфични неблагоприятни условия, които биха могли да повлияят на маршрута, планиран за полета. По същия начин автоматичният мониторинг, осигурен от службата SE-SAR, позволява на системата да идентифицира потенциални аварийни ситуации на полета и/или сигнали за незабавно започване на процедури за търсене и спасяване на вашият самолет.
 
 
Вижте времето навсякъде
Опцията за прогноза за време предоставя подробни новини директно на вашия inReach, съвместим смартфон или таблет сдвоени с приложението Earthmate, така че вие ще знаете какви условия да очаквате по пътя. Основен, премиум и морски метеорологични пакети се предлагат. Можете да заявите прогнози за времето за текущото си местоположение или всяка друга точка или дестинация по маршрута си.

 


Здрав и устойчив
Здрав, издръжлив, удароустойчив (MIL-STD-810F) и с воден рейтинг до IPX7, inReach Explorer + устройството е създадено за всякакви ситуации. Вградена, презареждаща се литиева батерия за използване до 50 часа при 10-минутен режим на проследяване по подразбиране и до 20 дни в режим на пестене на енергия2. Заредете чрез стандартен мicroUSB захранващия кабел или в автомобил с 12 V зарядно устройство.

Гъвкави сателитни планове
За достъп до мрежата Iridium и комуникация с вашия inReach Mini е необходим активен сателитен абонамент. В зависимост от нивото на използване, можете да изберете годишен пакет или гъвкав месечен план.
 
 
Неограничено Cloud съхранение и планиране на пътуване
Всяко inReach устройство идва с безплатен достъп до Cloud портал за планиране на пътувания с маршрути и точки, създаване на предварително зададените съобщения и бързи текстове, синхронизация и управление на настройките на вашите устройства, обновяване на фърмуера, свързване на вашите профили в социалните мрежи, съхраняване на всички данни за местоположения за проследяване и още много други.

 
Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД): 5.17 x 9.9 x 2.61 см
Размери на дисплея (ШxВ): 23 x 23 мм
Резолюция на дисплея (ШxВ): 128 x 128 пиксела
Тип на дисплея: Видим на слънчева светлина, монохромен, трансфлективен (MIP)
Тегло: 100 гр.
Батерия: презареждаема литиево-йонна
Живот на батерията: До 50 часа при 10-минутно проследяване с 5-минутно записване (по подразбиране); до 30 часа при 10-минутно проследяване с 1 секунда на запис; до 20 дни при 30-минутен интервал; и до 1 година, когато е изключен
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: не
 
 
Карти и памет
 
Основна карта: не
Вградени карти: не
Добавяне на карти: не
Вградена памет:
Допълнителна памет:
Любими дестинации: 500
Памет за маршрути: 20
 
 
Особености

Активен дисплей: не
Автоматична навигация завой по завой: не
Електронен компас:
Барометричен алтиметър: да
Режим Geocashing: не
Съвместимост с потребителски карти: не
GPS игри: не
Календар за лов / риболов: не
Информация за слънцето и луната: не
Таблици за приливите: не
Изчисляване на площи: не
Потребителски точки: да
Прехвърляне на данни от уред към уред: да
Преглед на снимки: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): не
Допълнителни особености: Безжичен съвместимост: Да (Bluetooth®)
Задействане на интерактивен SOS с 24/7 център за наблюдение и спасяване: Да
Изпращане и получаване на текстови съобщения, като SMS и имейл: Да
Изпращане и получаване на съобщения с други inReach потребители: Да
Проследяване и споделяне на местоположението си с приятели и семейство в уеб портала MapShare®: Да
Прогноза за времето за текущото местоположение и планираната дестинация: Да
Виртуална клавиатура за персонализирани текстови съобщения: Да
Изпращане на точки към MapShare portal по време на пътуване: Да

Гаранция: 24 месецаПреди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът свъдържа:

inReach Mini
USB кабел
Карабинер
Документация
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS