Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите

GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите
3,70 / 5 (10 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 222 пъти

GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите 

GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите


Нова цена: 399.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

Този продукт в момента не е в наличност. Моля изберете друг.

 

 

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
GPS навигация Garmin nuviCam 6 инча с камера и доживотни актуализации на картите 
 
КАТО НОВ, ТЕСТВАН, РАБОТИ ПЕРФЕКТНО 
Карти на България и Европа 
Последна актуализация на картите 
 
Купена е от Технополис за 819 лв. преди няколко месеца 
 

Garmin nüviCam ™ е премиум навигационно устройство с 6 "стъклен дисплей, вградена камера и функции, които повишават осведомеността на водачите.
 
Вградената камера непрекъснато записва вашето пътуване и автоматично съхранява файловте в случай на инцидент.
GPS записва къде и кога е настъпило събитието. 
Forward Collision Warning ви предупреждава, ако се движите твърде близо до автомобила пред вас. 
Lane Departure Warning ви сигнализира ако излезете извън пътя или навлезете в насрещното движение.
Garmin Real Vision ™ ви показва изгледа на камерата, когато наближите избераната дестинация.
Вградената карта на Европа включва следните държави: Албания, Андора, Австрия, Азорските острови, Балеарско острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Канарските острови, Нормандски острови, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, остров Ман, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония (БЮРМ), Мадейра, Малта, Мартиника, Молдова, Черна гора, Холандия,Северна Ирландия, Норвегия, Полша, Португалия, Реюньон, Румъния, Сен Бартелми, Шотландия, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Уелс.
 
Независимо дали шофирате през непознат град или по време на ежедневното пътуване до работата, nüviCam™ LMT EU прави пътуването ви по-лесно от всякога. То включва БЕЗПЛАТНИ доживотни картни актуализации, подобрени лентни направления и още.
 
nüviCam™ е с вградена камера, която постоянно записва вашето пътуване и допълнителни функции, които повишава осведомеността на водачите. nüviCam LM отвежда GPS автомобилната навигация на съвсем ново ниво.
 
Иновативен дизайн
 
Искате ли да видите по-отблизо маршрута си? 6.0-инчовият стъклен дисплей е с висока разделителна способност и мултитъч. nüviCam разполага с магнитна стойка, която осигурява сигурно закрепване и зареждане по врмеме на шофиране.
 
Подробни карти с безплатна актуализация
 
nüviCam LM идва с подробна карта на Цяла Европа. С безплатните доживотни актуализации, вашите маршрути ще бъдат отразени в най-съвременните карти, интересни точки (POI) и навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне за полезния живот на вашето GPS устройство - без абонаменти и без такси.
 
Премиум функционалности
 
Едно от най-функционалните преносимо автомобилно навигационно устройство, което някога е стъпвало по магистралите. nüviCam LM предлага най-новите премиум функции, който обикновено се среща само в луксозните автомобили. Например, Forward Collision Warning ще ви предупреждава, ако шофиране прекалено близо до автомобила пред вас. Или, ако се отклоните от пътя или навлезете в насрещното движение, ще видите и чуете Lane Departure Warning сигнали.
 
Вградена камера
 
Предлагащата защита на "очевидеца, който никога не мига," nüviCam LM идва с вградена, с висока разделителна способност камера, която записва вашето пътуване. В случай на сблъсък G-сензора за откриване на инциденти автоматично ще запамети файловете. GPS-а записва точно къде и кога е настъпило събитието. Възможността за завъртане на обектива на устройството ви позволява да регулирате ъгъла на камерата за по-добър запис в зависимост от това дали сте монтирали nüviCam на предното стъкло или на таблото.
 
Можете да възпроизвеждате видеото на вашия голям, 6,0-инчов дисплей - и дори да видите карта на мястото, където сте били, по време на инцидента. Ако желаете, можете дори да гледате видеото по-късно на вашия компютър. nüviCam има и функция за снимки, която ви позволява да заснемате статични изображения. Това ви дава възможност да свалите устройството от вашия автомобил, за да правите снимки на нанесените щети при инцидент. За съхранение на вашите записи на видео данните, 4 GB microSD™ карта (клас 4 или по-висока) е включена към устройството.
 
Вижте точен изглед на вашата дестинация
 
Благодарение на Garmin Real Vision, трудно четимите номера на сгради и ориентиране на точната дестинация са вече в миналото. При приближаване на избраната от вас дестинация, дисплея на nüviCam LM ще визуализира ярка стрелката, която ще сочи към мястото, където искате да отидете.
 
Говорете с вашата nüviCam
 
nüviCam LM Ви предлага възможност за удобно гласово активиране на навигацията. Говорете и вашето устройство интелигентно ще реагира на вашите команди, докато ръцете ви да останат безопасно на волана.
 
Bluetooth съвместимост
 
Синхронизирайте Bluetooth® съвместимо устройство, като смартфон, с вашата nüviCam за разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Безопасно прибирете телефона си в жабката, джоба или в чантата си и продължете да набирате и приемате повиквания, без да се налага да си местите ръцете от волана или очите си от пътя. С Smartphone Link приложението, удобно можете да изпратите места и адреси от вашия телефон директно в nüviCam LM. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време, като времето.
 
Garmin Real Directions
 
nüviCam LM предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясно говори насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията." Към момента не се предлага на български език.
 
Ясни указания за шофиране, които можете да видите и чуете
 
Active Lane указания с гласови команди Ви подготвят за изход от магистралата или смяна на лентата. Когато наближите, ще видите анимиран модел с ярко оцветени стрелки с означаване на платното, в което трябва да се престроите, а гласовото указание ще Ви помогне допълнително. От птичи поглед ще видите кръстовището и пътния възел. Фотореалистичен изглед на пътния възел показва кръстовището и околния пейзаж така, както изглеждат те в действителност. Ярко оцветените стрелки показват препоръчителната лента за шофиране. nüviCam LM изобразява пътните знаци с реалистична графика.
 
Намерете точното място, до което искате да отидете
 
Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво." Direct Access дори навигира в паркинги.
 
Предупреждения за училищни зони
Добрият шофьор е предпазливият шофьор. Особено, когато има деца наоколо. За да ви помогне, nüviCam LM издава звуков сигнал и ви показва на екрана предупреждение, винаги когато навлезете в училищни зони. Ограничението за скоростта също се променя, за да отрази позволената скоростта за училищната зона.
 
Повече информация с един поглед
 
nüviCam LM показва картата на екрана през цялото време, като се появява и допълнителна информация върху нея. За да получите повече информация, просто докоснете екрана. Докато шофирате по маршрута, навигатора постоянно ви информира за близки услуги, включително ресторанти, бензиностанции, болници и магазини. nüviCam LM показва ограничението на скоростта, текущата скорост и точния час на пристигане.
 
 
МАРКА: GARMIN
МОДЕЛ: NUVICAM LM
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH: 6.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ: 12.7 СМ
РЕЗОЛЮЦИЯ: 480 X 480
КАРТИ НА ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ
ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ: ДА
МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ: ДА
BLUETOOTH: ДА
FM ТРАНСМИТЕР: НЕ
СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ: ДА
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 
 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:
 
Навигация
Магнитна стойка за закрепяне
USB кабел 
Зарядно за 12/24V 
Гаранция: 24 месеца 
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS