Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

ВТОРА УПОТРЕБА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КЕМПЕРИ GARMIN CAMPER 660LMT-D

ВТОРА УПОТРЕБА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КЕМПЕРИ GARMIN CAMPER 660LMT-D
3,00 / 5 (8 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 157 пъти

ВТОРА УПОТРЕБА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КЕМПЕРИ GARMIN CAMPER 660LMT-D

ВТОРА УПОТРЕБА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КЕМПЕРИ GARMIN CAMPER 660LMT-D ВТОРА УПОТРЕБА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КЕМПЕРИ GARMIN CAMPER 660LMT-D


Нова цена: 379.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

Този продукт в момента не е в наличност. Моля изберете друг.

 

 

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
ВТОРА УПОТРЕБА - КАТО НОВА, ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ, тествана, работи перфектно 
 
 
ЦЕНА КАТО НОВА 725 ЛВ.
 
 
ДИСПЛЕЙ: 6 инча
Памет: 8GB 
Карти на България и Европа 
Полицейски камери и постове
Меню и гласова навигация на Български език 
ПОЙ ТОЧКИ ЗА КЕМПЕРИ И КАРАВАНИ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА
 
Нов профил за каравани
Camper 660 LMT-D е предназначен да опрости навигирането с  каравани и кемпери. Той идва с предварително инсталирани подробни карти на Европа, включително и информация за пътни ограничения, като например високи мостове и свързаните с тях данни за повечето основни пътища и магистрали. Трябва само да въведете спецификациите на вашия кемпер или каравана, тогава Camper 660LMT-D ще използват вашия кемпер профил¹, за да може да намерите най-ефективния маршрут в цяла Европа. Вашият маршрут ще се определя въз основа на височината, теглото, дължината и ширината на вашето превозно средство.
Camper 660 LMT-D е с предварително инсталиранa картa на Европа, която включва ограничения, като например високи мостове, остри завои и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за потенциално опасни ситуации.
Camper 660LMT-D разполага с удобни инструменти на картата, който ви позволява да видите информация за надморската височина, отнасяща се до Вашия маршрут - всичко това, докато гледате екрана с навигацията. Можете дори да включите в информацията за надморската височина да разширите изгледа на профила и да видите предстоящото повишение в по-големи подробности. Прегледа на тази информация ви помага да се подготвите за възможни големи наклони по вашия маршрут.
Camper 660LMT-D разполага с ACSI’s Campsite Directory . Този изчерпателен списък на къмпинги съдържа повече от 9000 места в Европа, с информация за ценови диапазон, часа на обслужване, и повече. ACSI’s Campsite Directory ви позволява да търсите по предпочитани удобства - като домашни любимци, магазини, електричество - така лесно можете да намерите това, което искате, далеч от дома.
 
Когато предпочитате да карате по някои улици или през конкретни градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да променят маршрута си. Просто добавете точка в маршрута, която виждате на екрана и ще видите уведомление относно това колко време ще бъде добавено.
 
С Camper 660 LMT-D пътуването ви е наградата. Със своята допълнителна настройка за панорамен път можете да изберете да откриете повече от пътя. Лесно прегледайте панорамният път в менюто на маршрут и се насладите на свободата на широкия път.
Camper 660LMT-D предлага удобството на гласово активиране на навигация. Говорете с вашето устройство и то ще отговаря на вашите команди. Ръцете ви могат да останат на волана. Разбира се, можете да навигирате с използването на сензорният екран. Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth®  устройство, като например вашия смартфон, за да можете да разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в жабката, джоба или чантата и продължавайте да приемате повиквания.
 
Ограничения за скоростта за Кемпери & Каравани
Camper 660 LMT-D ви осигурява яснота за ограничението на скоростта за вашия кемпер или каравана, които често се различава от стандартните автомобили. Специфични ограничения на скоростта и очакваното време на пристигане са ясно обозначени, така че да можете да се насладите на едно по-спокойно пътуване.
 
Повече информация с един поглед
Camper 660LMT-D пази екрана с картата за шофиране през цялото време, като допълнителната информация се показва заедно. С един бърз поглед, можете да видите името на текущата улица. Той също така показва предупреждения за училищни зони. Без значение къде се намирате, винаги ще знаете какво е на близо. Up Ahead показва постоянен поток от близките места - включително бензиностанции, места за почивка и къмпинги - които се появяват редом с картата на шофиране и актуализации, докато се движите по вашия маршрут.
 
База данни с предварително инсталирани интересни точки на Camper 660LMT-D сега включва милиони повече нови и популярни места благодарение на Foursquare. Лесно намерете ресторанти, магазини, забележителности и още по вашия маршрут.
 
Camper 660LMT-D предефинира функцията "завой-по-завой" с Garmin Real Directions™, лесни за разбиране указания за движение, които ви ръководят като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Например, когато ви навигира ще чуете лесни насоки, като "Завийте надясно след аптеката." Без повече стрес от опити да прочетете имената на улиците. Garmin Real Voice ™ е технология, която звучи по-скоро като естествен, приятелски глас. Garmin Real Directions и Garmin Real Voice са функции, които са налични само в Garmin GPS навигатори.
 
Навигирайте до комплекси с лекота
Camper 660LMT-D има Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките, за да се посочи препоръчителната лента необходимо за Вашия маршрут. Фотореалистичните визуализация на кръстовищата показват изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и големи подробности.
 
BC ™ 30 безжична камера за задно виждане
Без стрес при движение на заден ход с BC 30 безжична резервна камера (включена само в пакетната версия). Тя ви позволява лесно да видите какво става зад вас по всяко време.
 
Smartphone Link5 е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия Camper 660LMT-D с вашия iPhone® или Android ™ смартфон. След свързване, Camper 660LMT-D може да използва съществуващия план за данни на телефона ви, за да споделяте информация. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време като време или трафик информация на живо достъпна безплатно и чрез абонамент. Можете да закупите популярно съдържание, като метеорологичен радар за данни и изображения от трафик камери - в рамките на приложението. Когато използвате Smartphone Link с Camper 660LMT-D, можете също да ползвате Foursquare и достъп до по-подробна информация за POI, включително рейтинги, ценови диапазон и часове на обслужване. Свалете Smartphone Link за Android ™ в Google Play store. Свалете Smartphone Link за iPhone® от iTunes.
 
Включена безплатна доживотна актуализация на картите и трафика
 
Camper 660LMT-D предлага безплатна актуализация на картата² за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите да са отразени с най-съвременните карти, POI и информация за къмпинг директории.
 
С включеният комбиниран захранващ кабел / трафик приемник, Camper 660LMT-D предлага безплатна цифрова трафик информация³ за полезния живот на вашето устройство. Camper 660LMT-D може да ви помогне да избегнете задръствания и да намерите всички възможни спестяващи време заобикаляния.
 
Едно спиране за управление на устройството
Използвайте Garmin Express, за да държите Camper 660LMT-D актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфер на любими до и от устройства и инсталиране на безплатни персонализирани автомобили и гласове.
 
 
¹Не е достъпно във всички области. Въвеждането на профила на вашият кемпер не гарантира, че характеристиките на кемпера ще бъдат отчетени по всички възможни маршрута. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.
²Garmin Трафик - правила и условия
³Доживотно обновяване на картите - правила и условия
4 Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно)
5Ако има допълнителни такси ще се прилагат. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на вашия план и цени на роуминга. Може да се изисква абонамент.
Марката Bluetooth® и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® и логата Foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc. iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.
 

 

ГАРАНЦИЯ: 6 МЕСЕЦА 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:
 
* Навигация Garmin 
* Захранване с трафик за 12V/24V
* Монтажно устройство за автомобил
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS