Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER

GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER
3,31 / 5 (77 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 1382 пъти

GPS навигация за кола, кемпер и каравана TomTom GO CAMPER с карти на цял свят
Гаранция: 24 месеца

GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER


Нова цена: 944.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 

Твърд предпазен калъф за TomTom GO400, 500, 510, 5000; Start 40, 50 9UUA.001.60
35.00 лв.
TomTom калъф тип несесер - TRAVEL CASE за GPS навигация
49.00 лв.

 

 Поръчайте за 10 секундиИме и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Допълнителна информация:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 

Наш консултант ще се свърже с вас, за да потвърди детайлите по поръчката.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти

Представяме ви най-новата навигация от TomTom  - модел GO CAMPER. Това е първата навигация от бранда със специализирана опция за кемпер. Навигацията включва уникални и иновативни за марката опции, както и карти на цял свят.


Прегледайте специалното ни ревю на TomTom GO CAMPER
Ключови характеристики


Актуализации чрез Wi-Fi

Маршрутизиране с опции за кемпер, каравана и кола

Точки на интерес за къмпинг, каравани и автомобили

Доживотни актуализации

Услуги от TomTom чрез вградена SIM карта

Хендсфри разговори


Маршрутизиране за кола, кемпер и каравана
Независимо дали карате кола, голям кемпер или каравана, ще получите персонализирани маршрути според размерите, теглото и максималната скорост на вашето превозно средство. 1
Точки на интерес
Милиони интересни места, включително специални локации, предназначени за кемпери и каравани. 2
Актуализации чрез Wi-Fi

Можете лесно и бързо да се сдобиете с най-новите карти и софтуер за вашия TomTom GO Camper посредством вградения Wi-Fi. Не е необходим достъп до компютър. 3
Планирайте пътуванията си с TomTom Road

Открийте най-добрите маршрути по целия свят, персонализирайте ги лесно, така че да можете да се отпуснете и да се чувствате спокойни по пътя.
TomTom MyDrive

Планирайте маршрути, проверявайте трафика в реално време и запазвайте любимите си такива от вашия смартфон, таблет или компютър.
Съобщения за смартфон

Вашият TomTom GO Camper може да прочете "на глас" съобщенията от телефона ви, докато вие не отделяте ръце на волана и очи от пътя.Хендсфри разговори

Вашият TomTom GO Camper е проектиран да предоставя чисти и ясни хендсфри разговори. Просто свържете телефона и навигацията си. 4 

Услуги от TomTom чрез вградена SIM карта
Възползвайте се от услугите на TomTom, като информация за трафик и скоростни камери, чрез вградената SIM карта на TomTom GO. Няма такси за роуминг при шофиране в чужбина. 5
Доживотен трафик

Безупречно точната информация за трафика позволява на TomTom GO Camper интелигентно да планира маршрута ви според трафика.6
Доживотен ъпдейт на информацията за камери

Получавайте редовни актуализации на стационарни и мобилни камери за скорост безплатно за вашия TomTom GO Camper. 7
Доживотен ъпдейт на картите, специално предназначени за каравани и кемпери

Изтеглете безплатните актуализации с най-новите промени на пътя веднага, щом станат достъпни. 6
Съвместим със Siri и Google Now ™

Активирайте и говорете с Siri или с Google Now ™ с докосването на един бутон и използването на микрофона на навигацията. 8
Камери за скорост

TomTom GO Camper проследява скоростта ви в зоните, където има камери за скорост, и ви предупреждава, щом приближите границата на скоростта.
Активна магнитна стойка

Благодарение на специалната магнитна стойка от комплекта можете да монтирате навигацията лесно и бързо.
Интерактивен екран

Контролирайте лесно интерактивния екран на TomTom GO Camper с пръстите си. Докоснете картата, маршрута или иконите за пряк път до ключовите функции на навигацията.
Гласов контрол

Контролирайте своя TomTom GO Camper с гласа си, без да губите концентрация от шофирането. Кажете „Hello TomTom“, за да започнете.

 Указване на лентата на движение

TomTom GO CAMPER ще ви укаже коя лента да използвате на ключови кръстовища или изходи от магистрала, за да избегнете пропускане на завой и объркване на пътя.
 Технически спецификации

Размери:162,9 x 105,60 x 18,60

Тегло: 262 грама

Живот на батерията: Един час

Разделителна способност на дисплея: 800 x 480

Размер на дисплея: 6 инча (15 см)

Тип монтаж: Активна магнитна стойка

Bluetooth: да

Wi-Fi: да

Съвместимост с карта памет: микро SD

Вътрешна памет: 16GB

Максимален размер на картата с памет: 32GB

Тъч скрийн: да

Тип сензорен екран: Капацитивен дисплей

Гласов контрол: да, НЕ е наличен на български език

Вградена SIM карта и данни за услуги: да

Микро USB порт: да

Хендсфри разговори: да

Siri и Google Now: поддържа

QuickGPSFix: да

Вграден микрофон: да

3D сгради: да

Доживотна актуализация:

Карти на Европа

Камери за скорост

Трафик

Тегло на кутията: 612 g

Размери на кутията: 210 х 137 х 83 mm


Покритие на TomTom GO CAMPER:

Покритие на карти, Покритие на скоростни камери, Трафик покритие


Гаранция: 24 месеца1. Наличността на спецификациите и регламента за движение на кемперите и караваните може да се различава в отделните страни и няма гаранция, че характеристиките на кемпера или караваната ще бъдат отчетени при всички предложения за всички маршрути. Винаги следвайте пътните знаци и приложимите закони за отделните райони.
2. Въпреки че цялата информация, предоставена от трети страни, е проверена внимателно, TomTom не може да гарантира, че подробностите по точките на интерес са пълни или точни. TomTom не носи отговорност за това съдържание или характеристики за какъвто и да е вид щети, които са резултат от използването или достъпа до тези точки на интерес.
3. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance®.
4. Думата Bluetooth и loVIA са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от TomTom е под лиценз. Други търговски марки и търговски наименования принадлежат на съответните им собственици.
5. Услугите на TomTom чрез вградената SIM карта са ограничени до страните, включени в картата, инсталирана на устройството ви, когато го закупите.
6. Късае се до полезният живот на устройството, което означава периода от време, през който TomTom продължава да поддържа вашето устройство с актуализации на софтуера, услуги, съдържание или аксесоари. Устройството ще е достигнало края на полезния си живот, когато вече не са налични или ако не са изтеглени актуализации за устройството за период от 36 месеца или повече. За повече информация посетете tomtom.com/lifetime.
7. За да научите повече за Lifetime TomTom Services (услугите на TomTom) като доживотен ъпдейт на картите, трафика и камерите за скорост, моля, посетете tomtom.com/lifetime. Информация за камери за скорост не се предлагат в Швейцария или Франция. Във Франция имате достъп само до Опасните зони.
8. Siri е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Услугата Google Now ™ е търговска марка на Google Inc. 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа:
 
* GPS навигация TomTom GO CAMPER
* Магнитна стойка за кола
* Зарядно за кола
* USB кабел
* Монтажен диск
* Ръководство
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS