Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS детектор Kiyo U1

GPS детектор Kiyo U1


3,13 / 5 (155 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 3088 пъти

GPS  детектор Kiyo U1   - Защита от стационарни камери и камери за средна скорост. Пълна база данни за Европа.

Гаранция 24 месеца 

GPS детектор Kiyo U1 GPS детектор Kiyo U1 GPS детектор Kiyo U1 GPS детектор Kiyo U1

Цена:
309.00 лв.
Предишна цена: 399.00 лв.
Спестявате: 90 лв.
На изплащане:
лв.
x 12 месеца с TBI
 

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 4 сензора
1289.00 лв.
KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 2 сензора
1289.00 лв.
 • Характеристики
 • В комплекта
 • Подобни продукти

GPS детектор Kiyo U1 - Защита от стационарни камери и камери за средна скорост. Пълна база данни за Европа.

Към детектора можете допълнително да поръчате:

Външна GPS антена - 59лв.

Допълнителен говорител - 45лв.

Комуникационен кабел - 38лв.

Внимание! За да работи като радар детектор на мобилни камери  е необходимо да поръчате допълнителен радарен модул - 199 лв.

Характеристики: 
 • Сигнализиране на стационарно средство за измерване на скоростта
 • Предварително сигнализиране на други опасни пунктове (напр.: камера за преминаване на червено, опасен кръстопът и др.)
 • Предварително сигнализиране на подвижни радарни средства за измерване- Изисква се допълнителен модул! 
 • Безплатна възможност за актуализиране на европейската база данни
 • Предупреждения на английски език
 • Може да се скрие под арматурното табло с помощта на допълнителния кабел за комуникация и с GPS антената
 • Възможност за свързване на външен високоговорител
 • Може да се избира дистанцията за предупреждаване
 • Възможност за настройка на предупреждението за превишаване на скоростта
С GPS  модул KIYO GPS U1 за предварително сигнализиране на пунктовете за проверка от системата VÉDA {ВЕДА} и за мобилните радарни измервания. Системата GPS U1 предварително сигнализира наличието на устройства за измерване на скоростта и паралелно с това обединява елементите на комплектната система. С нейна помощ свързаните лазерни и радарни модули чрез говорящ глас на английски език дават предупреждение, а с помощта на технологията GPS броят на фалшивите радарни и лазерни алармирания може ефикасно да бъде намален.
 
Стационарните пунктове за проверка може да се установят ефикасно и навременно дори на 750 метра пред вратите на системата с помощта на легално използвани детектори в системата GPS, какъвто например е KIYO GPS U1. Скоростта трябва да се намали във всички случаи! Системите за сигнализиране на стационарни устройства за измерване на скоростта не са в състояние да блокират средствата за измерване на скоростта, а само да предупредят своевременно за приближаване към пункта за измерване, при което водачът на превозното средство при нужда да може да коригира скоростта на движение.
 
 
За предварително сигнализиране на измерванията с подвижен радар чрез GPS модулът KIYO U1 
  GPS U1 предварително сигнализира наличието на стационарни устройства за измерване на скоростта и паралелно с това обединява елементите на комплектната система. С нейна помощ свързаните лазерни и радарни модули дават предупреждение чрез говорящ глас на английски език, а пък с помощта на технологията GPS броят на фалшивите радарни и лазерни алармирания може ефикасно да бъде намален.
 
Стационарните пунктове за проверка може да се установят ефикасно и своевременно, дори на 750 метра пред вратите на системата, с помощта на легално използвани детектори в системата GPS, какъвто е например KIYO GPS U1. Скоростта трябва да се намали във всички случаи! Системите за сигнализиране на стационарни устройства за измерване на скоростта не са в състояние да блокират средствата за измерване на скоростта, а само да предупредят своевременно за приближаването към пункта за измерване, благодарение на което при нужда водачът на превозното средство ще може да коригира скоростта на движение.
 
GPS модул KIYO U1 за предварително сигнализиране на подвижните радарни средства за измерване на скоростта:
Почти във всички държави в чужбина все още използват подвижни радарни средства за измерване на скоростта, които не може да се сигнализират предварително нито от устройствата за противодействие на лазери, нито пък от GPS детекторите. GPS модул, свързан към KIYO GPS U1 обаче дава възможност за предварителното сигнализиране на такива подвижни радарни средства. 
 

Възможност за свързване с KIYO D ULTIMATE AP - 2 сензора или 4 сензора(не е в комплекта, закупува се допълнително)
Като отделен самостоятелен продукт има възможност за закупуване на комуникационен кабел, с помощта на който може да се осъществи връзка към системата на лазерното средство за сигнализиране KIYO D Ultimate. При такова положение с помощта на уреда KIYO GPS U1 предупрежденията на лазерното средство представляват гласов звук, а с помощта и на многоцветен LED алармирането става още по-разбираемо, по-осведомяващо и по-удобно за ползване от потребителите. Към KIYO GPS U1 се свързва лазерното сигнализиращо средство KIYO D Ultimate, благодарение на което се сигнализира не само фактът за наличие на устройство за измерване, а и неговата посока и тип.
 
При включено положение KIYO GPS U1 непрестанно наблюдава работното състояние на лазерното средство KIYO D Ultimate и доколкото забележи каквато и да е нередност, уведомява за това водача на превозното средство с гласов звук. При пускане на двигателя KIYO GPS U1 съобщава за актуално настроения работен режим на лазерното сигнализиращо устройство KIYO D Ultimate, а по този начин може да се избегне функционирането му в неправилен работен режим, или евентуално незабелязаното му изключено състояние.
 
С помощта на GPS технологията, изградена към KIYO GPS U1 лазерното сигнализиращо средство KIYO D Ultimate разпознава скоростта на превозното средство, а по такъв начин се открива възможност за настройка на алармирането на лазерното устройство в зависимост от скоростта, а по такъв начин се намалява в значителна степен вероятността от фалшиво предупреждение заради най-новите лазерни системи за спазване на дистанция при движение по задръстените пътища. Освен това може да се въведат и постоянни GPS координати на пунктовете, съдържащи фалшиви лазерни предупреждения и така лазерното сигнализиращо средство KIYO D Ultimate на такива места няма да алармира.
 
Към устройството KIYO GPS U1 може да се свържат общо две лазерни сигнализиращи средства KIYO D Ultimate, с което системата може да се разшири до 8 бр. сензори.

Функциониране на средството:
KIYO GPS U1 се включва при пускане на двигателя и започва да търси връзка с GPS спътниците. Установяването на контакт с тях и влизането на средството в активен режим на работа се съпровожда от кратък звуков сигнал. След това, когато автомобилът е на място, средството показва точното време, а по време на движение актуалната скорост на превозното средство до момента, в който автомобилът наближи опасно място. Тогава се подава предупреждение на английски език, а на дисплея започва да броенето на оставащите до опасното място метри в намаляващ ред. С помощта на средството може да се зададат и собствени места/собствени „опасни“ точки (например неотбелязани все още в база данните нови стационарни системи за измерване на скоростта или считаните за опасни от индивидуален аспект кръстовища).
 
 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа: 

GPS детектор 
Стойка за закрепяне на стъклото 
Зарядно за 12V
USB кабел
Гаранционна карта
 
Гаранция 24 месеца
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS