Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530

Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530




3,26 / 5 (54 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 277 пъти
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530

Гаранция: 24 месеца
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530 Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530 Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530


Нова цена: 559.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 

 

 



Поръчайте за 10 секунди



Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Допълнителна информация:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 

Наш консултант ще се свърже с вас, за да потвърди детайлите по поръчката.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 530


Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.
 
GPS велосипеден компютър с карти
Динамичният мониторинг на производителността осигурява информация за Вашия VO2 max, възстановяване, training load focus, акклиматизация към топлина и височина, хранене, хидратация и други
Функциите за безопасност при колоездене2 включват нова аларма за велосипеди, групови съобщения и проследяване, откриване на инциденти и съвместимост с Varia ™ радар за задно виждане и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видени
Включва Garmin Cycle карта с популярни маршрути - която Ви помага да карате, като местен - плюс преизчисление извън курса и обратно към старта; моделът за планинско колоездене има интегрирани данни за Trailforks, включително рейтинги за трудност
Персонализирайте с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ ™ Store
MTB динамичен брояч на скокове, разстояние на скока и време във въздуха, както и Grit, което е мярка за трудността на пътуването и Flow, която проследява плавността на спускането Ви, така че да имате резултат, който да подобрите следващия път
Живот на батерията: до 20 часа с GPS; може да се удължи до 40 часа с допълнителния Garmin Charge ™ или в режим на пестене на батерията
 
 
 
 
Кой го е грижа, че велосипедния компютър Edge 530 предлага динамичен мониторинг на изпълнението и информация, която да Ви помага да се подобрите? На Вас. Така че, независимо дали сте човек финиширщ на подиуома, Kona квалификатор, почитател на чакъла, градски състезател или нещо подобно, Edge 530 е готов да се превърне във Вашия нов вело партньор.
Отведете обучението си на следващото ниво
 
Edge 530 надхвърля обикновенното събиране на данни - предоставя динамична информация за производителността, която може да Ви помогне да подобрите най-добрите си резултати. Вижте как тялото Ви се държи в различна среда с акклиматизация за топлина и височина1. Получавайте съобщения, когато е време да се хидратирате или да ядете. Вижте дали Вашето последно обучение е балансирано от гледна точка на издръжливост, праг и усилия с висок интензитет. Когато е сдвоен със съвместими сензори, Edge 530 показва Вашата мощността, сравнявайки усилията Ви с предишните седмици и месеци. Независимо къде тренирате, можете да синхронизирате структурирани тренировки от TrainingPeaks ™ и нашата онлайн фитнес общност, Garmin Connect ™, директно на Вашия Edge. Можете също така да видите предстоящата си тренировка за седмицата и да стартирате в съответното обучение безпроблемно, когато е необходимо.

Карайте с увереност
Независимо дали тренирате с приятели или пътувате до работа, устройството Edge 530 приема сериозно безопасността. То позволява групови съобщения и проследяване, така че даможете да поддържате връзка, когато се отделите от групата2. Също така има засичане на инциденти, което автоматично изпраща местоположението Ви до спешните контакти, ако засече инцидент. За още по-голяма осведоменост, свържете Edge 530 с нашия Varia радар и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видяни. А новата аларма с PIN-защита ще Ви уведоми на Вашия смартфон, ако Вашият велосипед е преместен, докато сте спрели, за да си закупите вода или правите пит-стоп.
 
Насоки за на всеки завой
Edge 530 е с предварително инсталирана Garmin Cycle Map, включваща завой-по-завой насоки и навигационни предупреждения, които Ви уведомяват за предстоящи завои. За да Ви помогне да карате като местен, маршрутите се избират на базата на предпочитанията на дриги велосипедисти. Edge 530 е достатъчно интелигентен, за да Ви върне обратно по маршрута - или обратно към началото му- ако се отклоните от него или решите да се приберете вкъщи по-рано. Със скорост на изчисление на маршрута 2 пъти по-бързо от предишните модели, ще прекарвате повече време в каране.

Планинско колоездене
Когато се нуждаете от промяна на пейзажа, Edge 530 е Вашето ръководство за планинско колоездене. Започнете с изтеглянето на безплатно приложение Trailforks от нашия Connect IQ Store и след това отключете съдържанието на Trailforks map на Вашия Edge. Отличаващ се с маршрути за повече от 80 страни, Trailforks включва най-добрата и най-актуална информация, включително условия на пътеки, heatmaps и и др. Новият режим Forksight автоматично показва предстоящите завои по пътеката и Ви дава контекст показвайки къде се намирате в мрежата на пътеката. По време на каране Edge 530 проследява епичните подробности с нови показатели за планинско колоездене, като брой скокове, разстояние на скокове и времето във въздуха. Други характеристики за планинско колоездене включват Grit, който оценява трудността на каране с помощта на GPS, данни за височина и акселерометър, и Flow, който измерва колко гладко се спускате по пътеките, така че да имате резултат за подобряване следващия път.

Изкачвайте като професионалист
Изкачването може да се превърне във Вашето тайно оръжие с Edge 530 и новата функция ClimbPro. Тя автоматично показва оставащото изкачване и степента, докато следвате маршрут или курс. Това Ви показва колко остава да страдате, помагайки Ви да прецените усилията си през остатъка от Вашето каране.

SHIMANO STEPS eBike система
Свържете съвместим компютър за колоездене Edge с поддържаната система SHIMANO STEPS eBike и ще получите специален екран за състояние на eBike, полета с данни и поддръжка за състоянието на системата и предупредителните съобщения. В допълнение към Edge metrics - като време, разстояние и скорост - можете също да видите помощно ниво, предавката и живота на батерията по време на каране.

Персонализирайте устройството си
Само Garmin Ви позволява да персонализирате Вашето устройство с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ Store. Приложения, като AccuWeather MinuteCast Ви позволяват да знаете кога дъждът ще спре, за да можете да определите идеалния времеви интервал за Вашето пътуване. Ако планирате Вашето каране на сайтове като Strava, Komoot или Wikiloc, изтеглете тези приложения, така че да можете да импортирате любимите си маршрути директно в Edge. Или ако търсите близко кафене или магазин за велосипеди, използвайте приложението Yelp, за да изтеглите местоположенията им и да се насочите директно към тях на Вашето Edge устройство.
 
1 Когато се свържете със съвместими сензори
2 При сдвояване със съвместим смартфон; вижте изискванията и ограниченията за функциите за безопасност и проследяване
 
Физически данни и характеристики
Размери 50 x 82 x 20 мм
Тегло 75.8 гр.
Батерия презареждаема литиево-йонна
Цветен екран да
Размери на дисплея 2.6 цветен
Резолюция на дисплея 246 x 322 пиксела
Живот на батерията до 20 часа
Воден рейтинг IPX7
Карти и памет
Възможност за добавяне на карти да
Базова карта да
Точки/любими/местоположения 200
Маршрути 100
Garmin Connect™
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи) да
Сензори
GPS да
GLONASS да
Барометричен алтиметър да
Смарт функции
Смарт известия да
VIRB® контрол да
Функции за тренировки, планиране и анализ
VO2 max да
Персонализируеми страници с данни да
Auto Pause® да
Интервални тренировки да
Разширени тренировки да
Auto Lap® да
Virtual Partner да
Auto scroll да
Функции за колоездене
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) да
Колоездачна карта да
Съвместимост с Vector ™ да
Допълнителни особености
Допълнително - Сигнали (задейства аларма, когато достигнете време, разстояние, HR, цели на калориите) - Съвместимост с Varia ™ радари и светлини - LiveTrack: да - Разширен анализ на производителността и мощността, включително ново Time in Zone, FTP проследяване, специфичен за колоездене VO2 и динамика на възстановяване и колоездене - Съвместимост със сегмента на устройството за динамична конкуренция в движение - Работна температура: -20 ° C до + 55 ° C - Интеграция с Shimano Di2 - Сигнали за времето: да
 
Гаранция: 24 месеца
 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа: 
 
Само устройството
Edge 530
Стандартно монтажно
Изнесено напред монтажно
Връзка
USB кабел
Документация
 
 



таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS