Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS

Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS
2,76 / 5 (37 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 241 пъти
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS
Гаранция: 24 месеца
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS


Нова цена: 1030.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 

 

 Поръчайте за 10 секундиИме и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Допълнителна информация:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 

Наш консултант ще се свърже с вас, за да потвърди детайлите по поръчката.

  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти
Навигация за велосипед GARMIN EDGE 1030 PLUS
 
Варианти: 
Edge 1030 Plus Edge 1030 Plus
Edge 1030 Plus Bundle +194.00 лв. Edge 1030 Plus Bundle (+194.00 лв.)

ИЗСЛЕДВАЙТЕ СВЕТА И ВАШИТЕ ГРАНИЦИ
Никога не спирайте да карате с върховия GPS велосипеден компютър. Edge 1030 Plus е готов за всяко каране, от отдалечени чакълести пътеки до епични изкачвания.
Синхронизирайте тренировки на закрито или на открито директно на Вашия Edge. Това е лесната част.
Тренирай ме. Edge предлага тренировки въз основа на текущото Ви тренировъчно натоварване.
Без значение колко далеч карате, Edge ще Ви покаже пътя обратно до старта.
Има повече начини да Ви помогне да поддържате връзка, включително съвместимост с InReach®
Получавате Вашите съобщения и използвате любимите си приложения за колоездене на този свързан велосипеден компютър1.
 
 
Карайте по-дълго, зареждайте по-малко. Получавате 24 часа живот на батерията2.

ДИНАМИЧЕН МОНИТОРИНГ
Получете повече представа за това как тялото Ви реагира на тренировките. Проследявайте VO2 max, време за възстановяване, натоварване, фокус на тренировъчно натоварване и други3.
 
ТРЕНИРОВЪЧЕН СТАТУС
Колко ефективна е Вашата тренировка? Автоматично оценява скорошната Ви история на тренировки и показатели, за да видите колко качествено тренирате3.
 
ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
За насоки за тренировки, които отчитат Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки въз основа на текущото си тренировъчно натоварване и VO2 max3.
 
СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ
Вземете Вашите тренировки на закрито и на открито от интелигентния конструктор на програми за обучение в приложението Garmin Connect ™ или синхронизирайте с Вашия Edge от други приложения, включително TrainingPeaks® и TrainerRoad.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ ЗА ТОПЛИНА И ВИСОЧИНА
Подгответе се за всякаква среда. Вижте как Вашето тяло се държи в различни среди с аклиматизация за топлина и височина3.
 
CLIMBPRO ФУНЦИЯ
Автоматично виждате останалото изкачване и степен, когато се изкачвате, докато следвате маршрут или курс. Това Ви помага да прецените усилията си и да видите колко Ви остава да страдате.
 
СИГНАЛИ ЗА ХРАНЕНЕ И ХИДРАЦИЯ
Получете прозрението, което Ви е необходимо, за да поддържате гориво, километър след километър. Edge 1030 Plus ще Ви уведоми, когато е време да се хидратирате или да ядете.
 
CYCLING DYNAMICS
Възползвайте се от разширени показатели за колоездене3, създадени да дадат представа за това как се променя Вашата производителност въз основа на променливи условия като позиция, настройка на велосипеда, продължителност на карането и други.

CYCLING DYNAMICS
Възползвайте се от разширени показатели за колоездене3, създадени да дадат представа за това как се променя Вашата производителност въз основа на променливи условия като позиция, настройка на велосипеда, продължителност на карането и други.
 
MTB DYNAMICS
Проследявайте епични подробности за всяко каране с нови показатели за планинско колоездене, като брой на скокове, разстояние на скока и време във въздуха.

GRIT AND FLOW
Grit оценява трудността на каране с помощта на GPS, надморската височина и други данни. Flow измерва колко плавно слизате по пътеката, така че да имате резултат, който да победите следващия път.
 
РАЗШИРЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯ
С Edge 1030 плюс ще получите 24 часа живот на батерията2, дори и при взискателна употреба. Удвоете това с допълнителната Garmin Charge ™ батерия.
 
ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ
Чувствайте се свободни да поставите на пауза указанията за маршрута, докато излезете извън курса, за да проучвате. Когато сте готови да се върнете, Edge 1030 Plus ще Ви покаже пътя.

GARMIN CYCLE MAP
Карайте с предварително заредени карти, които имат по-широко покритие от всякога досега, включително данни за MTB пътеки в световен мащаб от Trailforks. Вземете и данни за надморската височина, интересни места и адреси за търсене.
 
TRAILFORKS ПРИЛОЖЕНИЕ
Импортирайте планираните маршрути директно към предварително зареденото приложение Trailforks на Edge 1030 Plus. Тези маршрути вземат предвид условията на пътеката и способността на велосипедиста, за да Ви помогнат да се чувствате по-добре.

FORKSIGHT РЕЖИМ
Когато използвате приложението Trailforks, този режим автоматично показва предстоящи forks по маршрута и Ви дава контекст, като показва къде се намирате в маршрутна мрежа.
 
ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ НАСОКИ
Никога не се губете с упътвания и предупреждения, които Ви уведомяват за предстоящи завои.
 
ОБРАТНО ДО СТАРТА
Edge 1030 Plus е достатъчно умен, за да Ви насочи към мястото, откъдето е започнал маршрутът Ви, дори и да се отклоните от него или да решите да се насочите по-рано към дома.
 
ИЗЧИСЛЕНИЕ НА МАРШРУТА
Прекарайте повече време в каране и по-малко време за изчакване със скорост за изчисляване на маршрута, която е два пъти по-бърза от предишните модели.

TRENDLINE ПОПУЛЯРНИ МАРШРУТИ
Използвайки данните за милиарди километри каране, които велосипедистите са качили, Edge 1030 Plus може да намери най-добрия маршрут - избирайки от пътища (и пътеки), които са най-карани.

СЪЗДАВАТЕ ПОВЕЧЕ КУРСОВЕ
Създайте курсове в нашето приложение Garmin Connect, така че никога няма да Ви липсват места за каране. Или ги планирайте на други платформи като Strava и Komoot и след това автоматично ги
синхронизирайте с Вашия Edge.

INREACH® СЪВМЕСТИМОСТ
Поддържайте връзкакъдето и да карате, като сдвоите Edge с inReach® устройство. Преглеждайте и отговаряйте на съобщения, споделяйте данни за пътуванията и задействайте интерактивни SOS сигнали4 с абонамент InReach.

VARIA ™ СЪВМЕСТИМОСТ
Сдвоете Edge 1030 Plus с нашия Varia радар и светлини, за да можете лесно да виждате и да се виждате.
 
ЗАСИЧАНЕ НА ИНЦИДЕНТИ
Този Edge автоматично изпраща Вашето местоположение до предварително зададени спешни контакти, ако засече  инцидент5.
 
АЛАРМА
Защитената с ПИН аларма за велосипеди ще Ви извести на Вашия смартфон1, ако велосипеда Ви е преместен, докато сте влезли за вода или правите питстоп

ГРУПОВО СЪОБЩЕНИЕ
Поддържайте връзка1 с екипа си за каране, когато се отделите от групата.
 
GROUPTRACK
Наблюдавайте Вашите спътници, дори когато те са извън погледа Ви - и ги оставете да Ви наблюдават1. GroupTrack може да поддържа връзка с до 50 Ваши приятели наведнъж. Просто погледнете екрана си, за да видите актуализации.
 
LIVETRACK
Използвайте LiveTrack, за да оставите приятели и семейство да следват Вашето местоположение в реално време1 и дори да прегледате целия си предварително планиран курс. Бъдете сигурни, че Вашите близки знаят точно къде карате.
 
СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте съобщения и сигнали директно на Вашия Edge, когато е сдвоен със съвместим смартфон.
 
СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT
Приложението Garmin Connect е дом на процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват и да се състезават - и дори да споделят своите триумфи чрез социалните медии.
 
CONNECT IQ ™
Изтеглете персонализирани полета за данни от Connect IQ магазина ни, за да видите повече статистиката с един поглед.
 
SMART TRAINER СЪВМЕСТИМОСТ
Сдвоете Edge 1030 Plus със своя Tacx® тренажор, за да можете да карате, когато искате и където искате.

SHIMANO STEPS eBIKE SYSTEM СЪВМЕСТИМОСТ
Прегледайте eBike специален екран, полета за данни и поддръжка на системата и предупредителните съобщения. Дори вижте нивото на помощ, положението на предавката, живота на батерията и друго по време на каране.

АВТОМАТИЧНА НАСТРОЙКА
Бъдете готови да карате на момента, вместо да губите време за конфигуриране на настройките. Вземете популяризирани потребителски профили за управление въз основа на предишния Ви Edge, видове каране или сензори.
 
СЪВМЕСТИМОСТ С ПОВЕЧЕ ПРИЛОЖЕНИЯ
Все повече от любимите Ви платформи за обучение и картографиране работят с Edge. Така че, карайте по начина, по който искате с Strava, Komoot, TrainingPeaks и много други.
 
1 При сдвояване със съвместим смартфон.
2 Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата.
3 Когато е сдвоен със съвместими сензори.
4 Необходим е абонаментен план за достъп до 100% глобалната сателитна мрежа Iridium® и активиране на функции, включително проследяване на живо, съобщения и SOS.
5 При сдвояване със съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията за функции за безопасност и проследяване вижте

Физически данни и характеристики
Размери 58 x 114 x 19 мм
Тегло 124 гр.
Батерия Презареждаема литиево-йонна
Цветен екран Да
Размери на дисплея 3.5 (88.9 мм) диагонал
Резолюция на дисплея 282 x 470 пиксела
Живот на батерията 24 часа
Воден рейтинг IPX7
Сензорен екран Да
Памет 32 GB
Карти и памет
Възможност за добавяне на карти Да
Базова карта Да
Точки/любими/местоположения 200
Маршрути 100
Аутдор функции
ClimbPro™ Да
Сензори
GPS Да
GLONASS Да
Galileo Да
Барометричен алтиметър Да
Сензор за околна светлина Да
Акселерометър Да
Смарт функции
Свързаност Bluetooth®, ANT+®
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) Да
Смарт известия Да
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™) Да
Времето Да
Смартфон съвместимост iPhone®, Android™
Активити тракер функции
Изгорени калории Да
Функции за тренировки, планиране и анализ
VO2 max Да
Персонализируеми страници с данни Да
Auto Pause® Да
Интервални тренировки Да
Разширени тренировки Да
Сваляне на тренировъчни планове Да
Auto Lap® Да
Тренировъчен ефект (аеробен) Да
Virtual Partner Да
Сегменти (Live, Garmin) Да
LiveTrack Да
Group LiveTrack Да
Auto scroll Да
История за активностите в часовника До 200 часа
Функции за колоездене
Състезание срещу активност Да
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) Да
Съвместимост с Varia ™ радар Да
Съвместимост с Varia ™ фар Да
Гаранция: 24 месеца

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът включва:

Само устройството
Edge® 1030 Plus
Монтажни (стандартно и изнесено напред)
USB кабел
Връзка
Ръководство
 
Bundle
Edge® 1030 Plus
HRM-Dual пулсомер
Сензор за каданс
Сензор за скорост
Монтажни (стандартно и изнесено напред)
USB кабел
Връзка
Ръководство
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS