Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS

Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS


3,00 / 5 (34 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 169 пъти

KIYO D ULTIMATE Advanced Protection 4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS

Гаранция: 24 месеца

Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS Комплект радар детектор KIYO D ULTIMATE AP4 сензора + радар Kiyo VTX950 GPS

Цена:
1925.00 лв.
Предишна цена: 1969.00 лв.
Спестявате: 44 лв.
На изплащане:
лв.
x 12 месеца с TBI
 

 • Характеристики
 • В комплекта
 • Подобни продукти
KIYO ULTIMATE AP + Kiyo VTX950 GPS  е комплектно решение за защита против спийдкамерите и предоставя защита: 
 • срещу лазерните устройства за измерване на скоростта
 • срещу измерващите скоростта на участък
 • срещу фиксираните спийдкамери
 • срещу подвижните радарни уреди
просто казано, против всички, познати днес способи и средства за измерване на скоростта, наричани за кратко трафипакс.
 

 

 
KIYO ULTIMATE AP може да се вгради естетично и да е незабележимо скрит. Предлага дълготрайно решение, благодарение на възможността да се актуализира, а с помощта на предупрежденията на български език може да се разбира лесно наред с простото му използване.
 
 
KIYO ULTIMATE Advanced Protection 
Иновативна технология, Усъвършенствана защита
Водещите в категорията си продукти KIYO са популярни и обичани в средите на потребителите от дълго време. Доказалата система KIYO ULTIMATE беше допълнително усъвършенствана под формата на въведения през 2019-та година наш нов продукт:
 
Може да се постигне 2,5x по-голяма, екстремна защитна ефикасност!

На какво се дължи този огромен резултат?
 • на разработките до най-дребната резервна част
 • на серии от пълни тествания

KIYO ULTIMATE AP комплектна защита против спийдкамерите

 • Произведено в ЕС
 • С предупреждения на български език
 • Лазерен детектор, активен, пасивен режим
 • Може да се актуализира с флаш памет
 • Настройка на действие с помощта на софтуер
 • Може да се вгради в комплексна система за защита против спийдкамери
 • Защита против най-новата ARH CAM-S1 система
 • Сензори, скрити в рамката на регистрационния номер
 • Безплатно може да се актуализират и софтуерът, и база данните за цяла Европа
 • Сензори с голям капацитет, които може да се скрият в рамката на регистрационния номер
 • Устройството може да се вгради така, че почти изцяло да е невидимо
 • Помощник за паркиране, който разполага със сертификат за одобрен тип (E7), както и с пластмасова карта
 • Алармен ключ
 
 
Увеличаване на ефективността с новите AP сензори
 
 
 
Лазерни сензори, които може да се вградят в рамката на регистрационния номер за активно сигнализиране на триногите лазерни измерващи устройства ARH CAM-S1.
 
Усъвършенствана структура:
 
 
 • Прецизна леща, разполагаща със способността да събира ефективно светлина.
 • Поликарбонатна сензорна кутия с твърдост на скала.
 • В интерес на намаляване чувствителността от интерференцията на слънчевата светлина: специално засенчване.
 • Лазерен диод OSRAM от най-високо качество.
 • Благодарение на сензора, който е собствено производство и се състои от над 40 резервни части: бързо и прецизно аналогово обработване на сигналите.
 • Използване на по-дебели кабели за сензорите, които са с по-добра проводимост.
 • Прилагане на специално двупластово водоизолиращо лаково покритие.

Централна единица V5.1 с просто актуализиране
 
 
 
Активното лазерно сигнализиращо устройство, снабдено с централна единица с хардуер V5.1 може елементарно да се настройва и да се актуализира с помощта на компютър, благодарение на което не се налага то да бъде демонтирано и изпращано на дистрибутора за тази цел. Необходимата за актуализиране флаш памет и кабелът с USB са част от комплекта.
 
Активното сигнализиращо лазерно устройство може да функционира в два режима: активен режим / пасивен режим (детектор и функция за помощник при паркиране). Промяната на режимите се осъществява с превключвател в 3 позиции. С помощта на алармен ключ устройството може да се дезактивира, в резултат на което впоследствие може да функционира само като асистент за паркиране.

Настройка и актуализиране на софтуера
 
 
 
Настройките за действие на активното сигнализиращо лазерно устройство , както и актуализирането на неговия firmware може да се извършат с помощта на компютър и на флаш памет. Централната GPS единица съдържа база данни за цяла Европа, която може да се актуализира. Много важно е, че устройството винаги трябва да се използва с най-новия софтуер и база данни, в противен случай не може да гарантираме, че Клиентите ни винаги ще разполагат с актуалната информация и навреме ще може да се осведомят за мястото на дебнещите ги устройства (трафипакси).
 
  


Производителят и дистрибуторът не носят никаква отговорност за каквото и да е наказание, щета или каквото и да е неизгодно положение, предизвикано от превишаване на скоростта и/или от използването на устройството, или от некомпетентното му, не по предназначение извършено монтиране. Устройството не е предвидено за подпомагане на бързото каране, а за предпазването от неприятностите, които може да се получат случайно поради евентуално превишаване на скоростта. Спазвайте във всички случаи ограниченията на скоростта и се движете в съответствие с пътните условия и вземайки под внимание видимостта! Радарният детектор и уредът за блокиране на лазер не са безпогрешни средства. Може да се случат ситуации, при които поради външни условия средството да реагира със закъснение или изобщо да не сигнализира. Това не се дължи на повреда в устройството, а може да се свърже със закономерностите във физиката. Влиянието на уреда за блокиране на лазер обикновено е най-ефикасно в интервал от 150 до 2000 метра от измерващото средство.
 

 

 

Радар детектор KIYO VTX950GPS
 
Характеристики: 
 
Автомобилен радарен детектор за монтаж на предното стъкло с вградена GPS база данни.
 
KIYO VTX950GPS Радар и лазерен детектор с предварително инсталирана GPS база данни
Най-новият продукт на KIYO TECHNOLOGY е най-добрият радар и лазер детектор с GPS за монтаж на предно стъкло. Това висококачествено устройство KIYO е разработено за откриване на европейските радарни честоти и е с отлично съотношение цена / производителност.
KIYO VTX950GPS е разработен основно за европейския пазар, затова може да открие скорости от голямо разстояние, включително най-новите устройства. Тази висока чувствителност се дължи на предните и задните сензорни лещи и на отличната цифрова антена.
Предварително инсталираното устройство, което може да се актуализира, може да показва местоположението на стационарните капани за скорост, средните скоростни зони, зоните на секциите, светофари със скоростни спирачки и други опасни зони. Радарите, използвани в тези райони често не излъчват никакви сигнали, поради което те могат да бъдат открити само от GPS детектори.
 
Инсталирана GPS база данни за Европа
EURO-тип устройство (може да открива използваните в Европа ленти)
Режими на градски и магистрален
Функция за заглушаване
OLED екран с регулируема яркост
Незадължителни езици за менюта и реч: английски, унгарски
Личните настройки могат да бъдат запазени (устройството има вътрешна памет)
360 ° защита (откриване на радари навсякъде, както и предна и задна лазерна детекция)
 
Как да използвате устройството?
 
За да инсталирате устройството KIYO VTX950GPS, трябва само да прикрепим конзолата към предното стъкло с всмукателните чашки. Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите кабела в гнездото за запалка.
Устройството може да бъде включено след стартиране на двигателя. Звуковите ефекти и светлинните сигнали показват, че оборудването работи. Когато откриваме лазерно или радарно устройство, устройството визуализира на екрана визуално предупреждение и вграден човешки глас също ни предупреждава.
Преди първа употреба се препоръчва да следвате стъпките в ръководството и да настроите настройките на устройството. Незадължителни езици: английски, унгарски.
 
VTX950GPS
Устройството KIYO VTX950GPS беше настроено да открива европейски радарни сигнали. Той може да открие K-, Ka-, ленти (те могат да бъдат калибрирани по-точно). В допълнение, той е в състояние да открие X-лента, както добре. Освен това устройството разпознава лазерните сигнали, използвани в Европа, включително ProLaser III, LTI TruSpeed S и др.
 
За да се минимизират фалшивите аларми, VTX950GPS може да се използва в 3 различни режима:
 
- Режим на магистралата
- Градски режим
- Градски редуциран режим
 
Градският режим намалява откриването на K-обхвата, но позволяват откриването на X и Каналите (радарите използват тези честоти по-често), по този начин могат да се избегнат фалшивите аларми. В режим на магистрала чувствителността се увеличава, затова може да се използва всеки път, когато напускате града и карате по магистрали или магистрали.
С бутона MUTE можем да включим функцията за автоматично изключване. При заглушаване устройството ни предупреждава за 15 секунди, но без да дава глас. С главния бутон можем да регулираме и силата на звука на алармите.
Благодарение на OLED екрана на устройството - с висока честота на опресняване и регулируема яркост - можем да прочетем показаната информация при всякакви обстоятелства.
 
 
Спецификация:
 

Оптимизиран с непрекъснато обновяваща се база данни за Европа

Предупреждава за опасности по пътя, за скоросто измерващи пунктове, за задръствания и тн

X-диапазон: 10.475 - 10.575 GHz

K диапазон: 24.050 - 24.250 GHz

Ka диапазон: 33.4 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz

Лазерно откриване (Fama III и др.)

 

 

Гаранция: 24 месеца 

 

 

 

Преди да купите този продукт знайте, че:


Тествай 14 дни

Имате възможност да тествате продукта 14 дни и ако не Ви хареса да ни го върнете. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 100% гарантирано връщане на парите без да задаваме въпроси.

 

Доставка за страната
Доставката за страната се извършва в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от вида на куриерската услуга, която сте избрали (експресна или икономична). Цената варира в зависимост от теглото, сумата за застраховка и наложения платеж, като започва от 3.50 лв за пратки до 1 кг.  

  

 Доказан произход
 Този продукт е с доказан произход и осигурена поддръжка.

 

Преглед
Възможност за отваряне, преглед и тест (15 минути) на пратката при получаване по куриер (Еконт или Спиди). По този начин Вие ще можете да се уверите в качеството и автентичността на избрания от Вас продукт.

 

Можете да разчитате на нас.
Нашите консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата, свържете се с нас по най-удобния за Вас начин - телефон, GSM, мейл, skype, чат!

 

Спокойствието Ви е гарантирано
Ние сме пионер в електронната търговия и фирма с дългогодишна история на пазара. Нашият екип се отнася с готовност да посрещне всички Ваши нужди и препоръки, като заедно с това да подберем най-качествените и актуални продукти. С нас спокойствието Ви при покупка е гарантирано!

 

За да научите първи за всички актуални модели и промоции ни последвайте в социалните мрежи:

 

* FACEBOOK

* GOOGLE +

* Twitter

 


Комплектът съдържа: 

 • 2бр. рамки за номера
 • 4бр. сензори
 • паник бутон
 • Радар детектор Kiyo VTX950 GPS

Гаранция 24 месеца

 
 



таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS