Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за КАМИОН с IGO PRIMO


Навигация за камион ➡️Голям избор на модели➡️Ниски цени➡️Купи на кредит☎️0889 444 002☎️

Всички модели, които предлагаме, са с вградени подробни карти на цяла Европа, включително Скандинавските страни и Турция - последна актуализация. Софтуерът е напълно функционален и професионален за тежкотоварен автомобил. Така имате възможност да въвеждате параметри на камиона: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост, опасни товари и т.н. Така навигацията ще съобрази заложените параметри с маршрута и със забраните, за да Ви изчисли правилно и да Ви предпази от неприятности и глоби. Поддържа възможност за избор на платени или неплатени пътища. Можете да търсите по адреси и координати. В софтуера са включени забележителности, паркинги, ресторанти, мотели и индустриални зони. Включени са и предупреждения за полицейски камери и постове, превишена скорост, бензиностанции и магазини. Менюто и говорът са на Български език. Всичко това е изключително необходимо и важно за шофьорите на тежкотоварни автомобили. Знаем това и именно поради тази причина сме събрали в тази категория най-добрите вариации за професионалните шофьори. Тези устройства не са просто навигации - те са решения. Това е Вашият доверен партньор, когато сте зад волана. Всеки професионален шофьор търси сигурност и нещо наистина добро, на което да знае, че може да разчита. Навигациите за камион, които предлагаме , са с най-актуални карти към момента на покупката, а тези, които са с възможност за безплатни актуализации, е необходимо да бъдат актуализиране след регистрация. Доверете се на качествена навигация за камион от нашия онлайн магазин.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички MEDIATEK DIVA GARMIN North Cross TomTom Fly StaR LEOS Mstar ORION Trucker PNI Navitel DINIWID VIVAS

   
Категории:
Всички Дисплей 4.3" Дисплей 5" Дисплей 6" Дисплей 7" Дисплей 8" Дисплей 9" Дисплей 10"

Филтър:

TomTom X
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS