Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Тракери за проследяване


GPS тракерите служат за проследяване на обекти. Позволяват да следите местоположението в реално време на автомобили, фирмени камиони, микробуси и други МПС-та, лични вещи, хора и др. Някои модели предлагат и функция аудио мониторинг благодарение на вграден микрофон и използвайки специализирани модули. Тракерите за МПС се монтират към системата на автомобила, за да черпят захранване, а има и модели с вградена батерии, които няма нужда да се свързват към системата. С помощта на SIM карта с Интернет можете да се свържете с тракера и да получите информация за местоположението на обекта, посока на движение, скорост, дори и при някои модели – възможност за подслушване. С помощта на специализирани допълнителни модули, устройствата могат да Ви известят когато обектът излезе извън предварително зададена област, можете да прекъснете захранването или потока на гориво. Обектите се следят през специализиран софтуер, за който се дават данни за достъп. През него може да следите обекта в реално време, както и да видите къде е бил през последните дни. Освен за МПС имаме и подходящи устройства за вещи. Тях лесно може да закрепите към даден обект и впоследствие лесно да го намерите. Тракерите са много функционални и полезни устройства. Те са компактни и трудно забележим и лесни за монтаж. Предлагаме цялостни фирмени решения за тази цел. При интерес от Ваша страна можете да сe свържете с нас.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS