Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигации за МОТОР/АТВ


В тази категория можете да откриете специализирани GPS навигации за мотоциклети. GPS навигация за мотор, GPS навигация за АТВ. Всички модели са направени за използване в екстремни условия на открито. Устойчиви на влага, удари и прах. Освен GPS навигация устройствата, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки и много други. Удобна както за навигиране на мотоциклет така и автомобил, а защо не и за пешеходен режим. Навигации за мотоциклет ще срещнете от марките Garmin, TomTom, Wayteq в съответните серии Zumo, Rider, xRider. Предлагат се в 4.3 и 5-инчов вариант. Те се различават от другите по устойчивостта си. Екраните им са види ми на слънчева светлина, а дисплеите реагират на допир с ръкавици. В някои от моделите има и специална база данни с информация за забележителности и точни на интерес, специално за мотористи.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN Navitel

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS