• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигации за МОТОР/АТВ


В тази категория можете да откриете специализирани GPS навигации за мотоциклети. GPS навигация за мотор, GPS навигация за АТВ. Всички модели са направени за използване в екстремни условия на открито. Устойчиви на влага, удари и прах. Освен GPS навигация устройствата, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки и много други. Удобна както за навигиране на мотоциклет така и автомобил, а защо не и за пешеходен режим. Навигации за мотоциклет ще срещнете от марките Garmin, TomTom, Wayteq в съответните серии Zumo, Rider, xRider. Предлагат се в 4.3 и 5-инчов вариант. Те се различават от другите по устойчивостта си. Екраните им са види ми на слънчева светлина, а дисплеите реагират на допир с ръкавици. В някои от моделите има и специална база данни с информация за забележителности и точни на интерес, специално за мотористи.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS