Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

ТАБЛЕТ


В тази категория можете да откриете различни марки и модели ТАБЛЕТИ. Таблет с GPS навигация, Таблет с 3G, Таблет с цифрова телевизия и други допълнителни екстри. Таблетите са продукти, които последните години навлязоха на пазара и сега са масово използвани, търсени и предлагани. Точно поради тази причина все повече големи производители ги включват в гамата си. Това е устройство с функционалност на смартфон, но с голям и удобен екран. Таблетите съдържат функции като Bluetooth, възможност за слушане на музика, гледане на клипове, филми, четене на книги, преглед на документи, достъп до Интернет. Така можете да теглите съдържание и приложения и да ги ползвате. Таблетите се предлагат в най-разнообразни варианти. Делят се главно по размер на екрана - 7,8,9,9.7 и 10 инча и функционалност.Различната големина таблети сме разделили в категории, за да е по-удобно за избор. Новите модели включват функция 3G / 4G, която позволява да бъде поставена SIM карта и да се използва мобилен Интернет и да се провеждат разговори. Това го прави напълно функционален като смартфон с голям дисплей, удобен за работа и гледане на клипове, филм, четене и снимки. Таблетите, които предлагаме, се различават и по марка. Събрали сме най-актуалните модели от марките Lenovo, Prestigio, Diva, Samsung, Acer Iconia, Asus. Разделили сме вариантите в отделни категории.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички Lenovo Samsung

   
Категории:
Всички Таблети 5" Таблети 7" Таблети 7.9" Таблети 8" Таблети 9" Таблети 9.7" Таблети 10" Таблети 12"
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS