• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

ТАБЛЕТ


В тази категория можете да откриете различни марки и модели ТАБЛЕТИ. Таблет с GPS навигация, Таблет с 3G, Таблет с цифрова телевизия и други допълнителни екстри. Таблетите са продукти, които последните години навлязоха на пазара и сега са масово използвани, търсени и предлагани. Точно поради тази причина все повече големи производители ги включват в гамата си. Това е устройство с функционалност на смартфон, но с голям и удобен екран. Таблетите съдържат функции като Bluetooth, възможност за слушане на музика, гледане на клипове, филми, четене на книги, преглед на документи, достъп до Интернет. Така можете да теглите съдържание и приложения и да ги ползвате. Таблетите се предлагат в най-разнообразни варианти. Делят се главно по размер на екрана - 7,8,9,9.7 и 10 инча и функционалност.Различната големина таблети сме разделили в категории, за да е по-удобно за избор. Новите модели включват функция 3G / 4G, която позволява да бъде поставена SIM карта и да се използва мобилен Интернет и да се провеждат разговори. Това го прави напълно функционален като смартфон с голям дисплей, удобен за работа и гледане на клипове, филм, четене и снимки. Таблетите, които предлагаме, се различават и по марка. Събрали сме най-актуалните модели от марките Lenovo, Prestigio, Diva, Samsung, Acer Iconia, Asus. Разделили сме вариантите в отделни категории.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS