Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Сонар за риболов


В тази категория можете да откриете богата гама сонари за риболов на марката Garmin. Сонари на ниски цени. Сонарите за риболов за високоспециализиран GPS, който сложи за сканиране и засичане на риба в дадена среда - река, язовир, море. Предлагаме сонари от най-високо качество от световната марка производител на GPS устройства - Garmin. В тази категория те са се постарали да предложат доста и разнообразни варианти за сонари. Марката за този тип GPS са Striker и Fishfinder. Различават се по големина и тип дисплей . Предлага се в 3.5 и в 5 - инчов вариант. Друга много съществена разлика е мощността, с която уредът сканира водата. Предлагаме модели с 300 и 600 W мощност. Освен това те използват различна технология за тази цел. Освен това функционалността зависи от това в какви води ще се сканира и на каква дълбочина. Някои от устройствата имат възможност за маркиране на "горещи" точки, технология за проследяване на обекти под вода и други екстри. Сонарите са подходящи да бъдат използвани за риболовни лодки и кораби.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS