• Мултимедия двоен дин
  • Промоции на навигации
  • Мултимедия за кола с Android 7.1
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Сонар за риболов


В тази категория можете да откриете богата гама сонари за риболов на марката Garmin. Сонари на ниски цени. Сонарите за риболов за високоспециализиран GPS, който сложи за сканиране и засичане на риба в дадена среда - река, язовир, море. Предлагаме сонари от най-високо качество от световната марка производител на GPS устройства - Garmin. В тази категория те са се постарали да предложат доста и разнообразни варианти за сонари. Марката за този тип GPS са Striker и Fishfinder. Различават се по големина и тип дисплей . Предлага се в 3.5 и в 5 - инчов вариант. Друга много съществена разлика е мощността, с която уредът сканира водата. Предлагаме модели с 300 и 600 W мощност. Освен това те използват различна технология за тази цел. Освен това функционалността зависи от това в какви води ще се сканира и на каква дълбочина. Някои от устройствата имат възможност за маркиране на "горещи" точки, технология за проследяване на обекти под вода и други екстри. Сонарите са подходящи да бъдат използвани за риболовни лодки и кораби.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS