• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Сонар за риболов


В тази категория можете да откриете богата гама сонари за риболов на марката Garmin. Сонари на ниски цени. Сонарите за риболов за високоспециализиран GPS, който сложи за сканиране и засичане на риба в дадена среда - река, язовир, море. Предлагаме сонари от най-високо качество от световната марка производител на GPS устройства - Garmin. В тази категория те са се постарали да предложат доста и разнообразни варианти за сонари. Марката за този тип GPS са Striker и Fishfinder. Различават се по големина и тип дисплей . Предлага се в 3.5 и в 5 - инчов вариант. Друга много съществена разлика е мощността, с която уредът сканира водата. Предлагаме модели с 300 и 600 W мощност. Освен това те използват различна технология за тази цел. Освен това функционалността зависи от това в какви води ще се сканира и на каква дълбочина. Някои от устройствата имат възможност за маркиране на "горещи" точки, технология за проследяване на обекти под вода и други екстри. Сонарите са подходящи да бъдат използвани за риболовни лодки и кораби.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS