• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Мултимедия Double Din


Универсални навигации и OEM навигации. Навигация за BMW, навигация за Mercedes, навигация за VW, навигация за Ford и много други марки. Мултимедията Double Din представлява универсално устройство за автомобили, което включва в себе си множество екстри като GPS, DVD, CD, MP3, GPS, Цифрова телевизия, Bluetooth и много други. Предлагаме и специализирани мултимедии за рзличните марки и модели.

Мултимедиите са многофункционални устройства, които събират в себе си изключително полезни екстри и функции. Това е устройство, което ще Ви послужи за музикален и видео плеър, може да гледате филми, клипове, да се наслаждавате на любимата си музика, ползвайки DVD, USB, SD, CD източници. В зависимост от устройството, то може да разчете различни формати. По-голямата част от медиите имат и функция навигация с карти на цяла Европа и Турция, дори и Русия. Освен това повечето от тях имат Bluetooth, който позволява използването на хендсфри функцията - "свободни ръце". Медиите с AV вход имат и възможност за връзка с камера за задно виждане като повечето на нашите оферти я включват като подарък. Тази екстра Ви улеснява изключително много при паркиране на заден ход. Най-главно мултимедийните системи се делят на два варианта - единичен и двоен дин за кола. Единичните динове са с големината на стандартен аудио плеър, но от тях излиза екран, през който може да управлявате функциите на устройството. Двойният дин представлява устройство с екран с големината на два единични дина. От вариантите мултимедия двоен дин предлагаме различни модели на различни марки. Главно се различават по дизайн, функционалност и операционна система. Второто нещо, по което се категоризират, е това дали са универсални или са специализирани модели с дизайн и функционалност, съобразени с марката и моделът, за който са създадени. Специализираните мултимедии са предпочитани поради това, че напълно пасват на таблото на модела, за който са предназначени , и функции като управлението от волана се запазват след монтажа, което е малко вероятно при монтаж на универсален двоен дин. От специализираните OEM мултимедии предлагаме широка гама за най-разпространените модели медии. Предлагат се медии за различните модели от марките Mercedes, BMW, Audi, VW, Ford, Honda, Toyota и много други, които може да видите като под категории за улеснение. От гледна точка на операционната си система, мултимедиите се делят на два типа - мултимедия с WinCE и мултимедия с Android. Първият вариант е по-опростения и включва всички основни функции - музика, видео, навигация, визуализиране на информацията от камера за заден ход. Ако това е достатъчно за Вас, то тогава може да се спрете на този вариант. Другият вид е медия с операционна система Android. Това е по-функционалният вариант, тъй като при наличието на Интернет можете да ползвате и теглите съдържание и приложения. Това устройство е функционално като таблет и има всички функции, налични при варианта с WinCE. Той, разбира се, е и малко по-скъп в сравнение с по-опростения вариант. Нашите консултанти са насреща, з ада Ви помогнат в избора на най-подходящия вариант за Вас и Вашия автомобил.


Избрано от нас:

 
 



таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS