Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Мултимедия навигация за кола двоен дин


Мултимедия за кола. Универсални навигации и OEM навигации. Навигация за BMW, навигация за Mercedes, навигация за VW, навигация за Ford и много други марки. Мултимедията Double Din представлява универсално устройство за автомобили, което включва в себе си множество екстри като GPS, DVD, CD, MP3, GPS, Цифрова телевизия, Bluetooth и много други. Предлагаме и специализирани мултимедии за рзличните марки и модели. Важно! За да бъде валидна гаранцията, устройството трябва да бъде инсталирано в специализиран сервиз, като след монтажа, специалистите трябва да поставят печат и подпис на гаранционната карта на мултимедията, с което да потвърдят оторизирания монтаж.

Мултимедиите са многофункционални устройства, които събират в себе си изключително полезни екстри и функции. Това е устройство, което ще Ви послужи за музикален и видео плеър, може да гледате филми, клипове, да се наслаждавате на любимата си музика, ползвайки DVD, USB, SD, CD източници. В зависимост от устройството, то може да разчете различни формати. По-голямата част от медиите имат и функция навигация с карти на цяла Европа и Турция, дори и Русия. Освен това повечето от тях имат Bluetooth, който позволява използването на хендсфри функцията - "свободни ръце". Медиите с AV вход имат и възможност за връзка с камера за задно виждане като повечето на нашите оферти я включват като подарък. Тази екстра Ви улеснява изключително много при паркиране на заден ход. Най-главно мултимедийните системи се делят на два варианта - единичен и двоен дин за кола. Единичните динове са с големината на стандартен аудио плеър, но от тях излиза екран, през който може да управлявате функциите на устройството. Двойният дин представлява устройство с екран с големината на два единични дина. От вариантите мултимедия двоен дин предлагаме различни модели на различни марки. Главно се различават по дизайн, функционалност и операционна система. Второто нещо, по което се категоризират, е това дали са универсални или са специализирани модели с дизайн и функционалност, съобразени с марката и моделът, за който са създадени. Специализираните мултимедии са предпочитани поради това, че напълно пасват на таблото на модела, за който са предназначени , и функции като управлението от волана се запазват след монтажа, което е малко вероятно при монтаж на универсален двоен дин. От специализираните OEM мултимедии предлагаме широка гама за най-разпространените модели медии. Предлагат се медии за различните модели от марките Mercedes, BMW, Audi, VW, Ford, Honda, Toyota и много други, които може да видите като под категории за улеснение. От гледна точка на операционната си система, мултимедиите се делят на два типа - мултимедия с WinCE и мултимедия с Android. Първият вариант е по-опростения и включва всички основни функции - музика, видео, навигация, визуализиране на информацията от камера за заден ход. Ако това е достатъчно за Вас, то тогава може да се спрете на този вариант. Другият вид е медия с операционна система Android. Това е по-функционалният вариант, тъй като при наличието на Интернет можете да ползвате и теглите съдържание и приложения. Това устройство е функционално като таблет и има всички функции, налични при варианта с WinCE. Той, разбира се, е и малко по-скъп в сравнение с по-опростения вариант. Нашите консултанти са насреща, за да Ви помогнат в избора на най-подходящия вариант за Вас и Вашия автомобил.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка Филтър по подкатегории
   
Филтър по марки:
Всички AT XTRONS Alpine ERISIN PNI AT SOUND VS Audio ERISIN ATZ
   
Категории:
Всички Lexus Great Wall Hummer Chrysler Универсален двоен дин Единичен дин BMW Audi Mercedes-Benz Hummer VW JEEP Dacia Lada Smart Hyundai Suzuki Alfa Romeo Opel SsangYong Land Rover Citroen Volvo Subaru Skoda Renault Nissan Mazda KIA Porsche Honda Ford Toyota Seat Peugeot Mitsubishi FIAT Chevrolet
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS