• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ръчна GPS навигация


Ръчните GPS навигации са специализирана техника с високо качество. В тази категория можете да откриете различни модели GPS приемници специализирани за използване на открито сред природата или в пешеходен режим. Всички модели са направени за използване в екстремни условия. Устойчиви на влага, удари и прах. За дълги преходи в планините или горите. Освен GPS навигация устройствата, които предлагаме имат и много други допълнителни екстри. Както при всички навигации Garmin и при това устройство можете допълнително да закупите различни типове карти и да ги добавите. Навигациите от този тип се характеризират с високочувствителен GPS приемник и от там с голяма точност на позициониране. Устройството е функционално и събира в себе си абсолютно всички необходимо. Този тип навигатори се делят на два вида – ръчни базови GPS приемници и GPS приемници с карта. Първият вид се ползва главно за планински преходи и преходи по пътеки. Те гарантират сигурност и точност. С тази навигация Вие ще стигнете бързо и лесно до желаната от Вас цел и ще покорявате нови и вълнуващи места без опасност да се загубите. Това е така, защото с базовите приемници можете да запаметите отправната си точка и следата на движението, като след това можете да зададете маршрут навигацията да Ви върне там, където сте я маркирали. Ръчните навигации се характеризират и с голяма устойчивост и издръжливост до 2 часа с батериите си. Моделите поддържат сателитна система Iridium, с която дори без обхват, можете да отправяте текстово съобщения или мейли и отделни други възможности за свързаност. Освен това имате възможност да планирате маршрут, да свържете устройството с телефона си и да следите времето. Повече информация за ползването на навигацията за измерване на площи можете да видите в нашата специална статия.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS