Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ръчна GPS навигация


Ръчните GPS навигации са специализирана техника с високо качество. В тази категория можете да откриете различни модели GPS приемници специализирани за използване на открито сред природата или в пешеходен режим. Всички модели са направени за използване в екстремни условия. Устойчиви на влага, удари и прах. За дълги преходи в планините или горите. Освен GPS навигация устройствата, които предлагаме имат и много други допълнителни екстри. Както при всички навигации Garmin и при това устройство можете допълнително да закупите различни типове карти и да ги добавите. Навигациите от този тип се характеризират с високочувствителен GPS приемник и от там с голяма точност на позициониране. Устройството е функционално и събира в себе си абсолютно всички необходимо. Този тип навигатори се делят на два вида – ръчни базови GPS приемници и GPS приемници с карта. Първият вид се ползва главно за планински преходи и преходи по пътеки. Те гарантират сигурност и точност. С тази навигация Вие ще стигнете бързо и лесно до желаната от Вас цел и ще покорявате нови и вълнуващи места без опасност да се загубите. Това е така, защото с базовите приемници можете да запаметите отправната си точка и следата на движението, като след това можете да зададете маршрут навигацията да Ви върне там, където сте я маркирали. Ръчните навигации се характеризират и с голяма устойчивост и издръжливост до 2 часа с батериите си. Моделите поддържат сателитна система Iridium, с която дори без обхват, можете да отправяте текстово съобщения или мейли и отделни други възможности за свързаност. Освен това имате възможност да планирате маршрут, да свържете устройството с телефона си и да следите времето. Повече информация за ползването на навигацията за измерване на площи можете да видите в нашата специална статия.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN

   
Категории:
Всички Ръчни GPS приемници с карта Базови ръчни GPS приемници GPS приемници за следене на кучета
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS