Пълна версия
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS часовници и гривни


В тази категория можете да откриете различни модели специализирани GPS за спорт. GPS за плувци, GPS за бегачи, GPS за голф, GPS за велосипедисти. Ако спортът е Ваша страст, искате да следите своите показатели, време, разстояние, прогрес, да планирате маршрут, тук ще откриете всичко, от което имате нужда. Освен, че ще направят всичко това, тези устройства ще Ви изненадат с куп други функции. В зависимост от типа си, те Ви позволяват да планирате, споделяте маршрут, вградени различни профили за различен спорт, комплект с пулсомер, известия, сензори, пътна карта, информация за подобряване резултатите, съветник за възстановяване, прогнози и много други изключителни функции. В предложенията си за специализирани GPS за спорт Garmin непрестанно въвеждат нови и вълнуващи функции. Това е гама, която непрестанно се модернизира и производителят непрестанно работи по нови и различни проекти, които светкавично излизат на пазара, за да блеснат със стил и ефект и да зарадват всички потребители.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка Филтър по подкатегории
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN
   
Категории:
Всички За Мултиспорт За Бегачи За Плувци За Велосипедисти За Голф За здраве и фитнес
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS