Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Камера за задно виждане


Камерите за задно виждане са широко разпространени и все повече потребители се интересуват от тях. Причината е ниската цена и тяхната полезност за шофьора. Веднъж монтирана, винаги лесно и бързо ще паркирате уверено и без риск да ударите колата си или друг обект. Точно поради тази причина сме се постарали да подберем най-функционалните видове в различни варианти и цени. Сред тях ще откриете камера за задно виждане за външен монтаж и камера за вграждане. Първата може да монтирате на различни места външно, а камерата за вътрешен монтаж се вгражда – в бронята, на задната врата. Универсалните камери са подходящи за монтаж на кола, бус, камион и други моторни превозни средства. От тях имаме и безжични камери за задно виждане. Те вървят със специални предаватели и могат да бъдат свързани с навигация с AV вход. Универсалните камери се различават и технически данни. Имаме влаго, прахо и удароустойчиви модели, камери с LED диоди, с различен ъгъл, дизайн, TV система, резолюция. Всички камери имат в комплекта си кабели за монтаж. Освен универсалните камери имаме многообразие от специализирани камери за задно виждане. Те се монтират на мястото на плафона. Сред тях ще намерите камери за задно виждане за Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Nissan и за повечето разпространени марки автомобили. Те са предпочитан вариант, тъй като влизат в мястото за плафона и не се забелязват. В тази категория ще откриете и предложенията ни за комплекти камера за задно виждане с монитор в различни варианти за големина на екрана – 4.3, 5 и 7 инча. Те са много удачен вариант, тъй като цената е специална за комплекта.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS