• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS за измерване на площи


Ръчните GPS навигации са устойчиви и мощни устройства, които притежават изключително чувствителен GPS приемник, с помощта на който Ви позиционират лесно, бързо и точно. Моделите с карта имат предварително инсталирана карта като всяка друга може да бъде закупена и инсталирана допълнително. Всеки от тях се предлагат се в четири варианта – базов модел и с OFRM карти за различен период. Те са лесни за ползване и имат дисплей. С ръчните навигации можете да планирате маршрут и да споделяте информация. Този тип навигации се ползва за планински преходи, измерване на площи, лов и др. Използва се професионално от земеделци с цел идентифициране и определяне на площ и трасиране на имот . Ръчните GPS навигатори имат широко търсене в сферата на земеделието. С ръчните навигации можете да запаметявате следи и да измервате площи. С това ставате независими, можете сами да управлявате землищата си и ще спестите много разходи на пари и време. В тези устройства можете да сложите картите на своето землище. Можете да задавате маршрут навигацията да покаже маршрута до там, да маркирате точки / следи и да бъдете водени до там. Устройствата се предлагат в различни вариации с различна функционалност и екстри, като най-високите класове събират в себе си най – актуалните разработени на различни изключително полезни функции като ГЛОНАСС приемник, триосно компенсиран електронен компас, Birdseye абонамент, quad helix антена, възможност за снимка с гео маркери и много други невероятни функции.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS