Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS за измерване на площи


Ръчните GPS навигации са устойчиви и мощни устройства, които притежават изключително чувствителен GPS приемник, с помощта на който Ви позиционират лесно, бързо и точно. Моделите с карта имат предварително инсталирана карта като всяка друга може да бъде закупена и инсталирана допълнително. Всеки от тях се предлагат се в четири варианта – базов модел и с OFRM карти за различен период. Те са лесни за ползване и имат дисплей. С ръчните навигации можете да планирате маршрут и да споделяте информация. Този тип навигации се ползва за планински преходи, измерване на площи, лов и др. Използва се професионално от земеделци с цел трасиране на имот. Ръчните GPS навигатори имат широко търсене в сферата на земеделието. С ръчните навигации можете да запаметявате следи и да измервате площи. С това ставате независими, можете сами да управлявате землищата си и ще спестите много разходи на пари и време. В тези устройства можете да сложите картите на своето землище. Можете да задавате маршрут навигацията да покаже маршрута до там, да маркирате точки / следи и да бъдете водени до там. Устройствата се предлагат в различни вариации с различна функционалност и екстри, като най-високите класове събират в себе си най – актуалните разработени на различни изключително полезни функции като ГЛОНАСС приемник, триосно компенсиран електронен компас, Birdseye абонамент, quad helix антена, възможност за снимка с гео маркери и много други невероятни функции.


Избрано от нас:

Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN

   
Категории:
Всички Карта на земеделските имоти Ръчни GPS приемници с карта Базови ръчни GPS приемници
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS