Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Портативни телевизори DVB-T тунери и декодери


Цифровата телевизия в превозното средство е нещото, което Ви трябва за абсолютен комфорт при пътуване. С такава техника любимите Ви предавания са винаги достъпни. Независимо дали сте в камиона и Ви чака дълъг път или сте на къмпинг с караваната, но не искате да пропускате онзи важен за Вашия отбор мач, портативният телевизор е насреща. Той ще забавлява децата по време на дългото пътуване до морето и няма да позволи да пропуснете следващия епизод на сериала, където и да сте. В онлайн магазина на IskamGPS.com ще откриете разнообразие от модели на достъпни цени. Големината на моделите варира от 9 до 24 инча, така че без значение дали търсите портативен телевизор за голям камион или автобус с много пространство, или компактно решение за малък лек автомобил, ние имаме отговор. Остава да изберем перфектният модел за Вашите нужди


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS