Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Aксесоари за таблети


В тази категория сме подбрали всичко необходимо като допълнение или резерва за Вашия таблет и аксесоари, пасващи включително и за смартфон. Най-широка гама са предложенията ни за калъфи за таблети. Предлагат се във всякакви цветове, варианти, универсални и специализирани калъфи без и със клавиатура. Също така предлагаме протектори, предпазващи екрана на таблета от захабяване и драскотини, писалки за екран. 3G модемите, които ще срещнете, са изключително удобни и ще Ви позволят да ползвате мобилен Интернет независимо къде сте. Освен тях ще откриете различни кабели, преходници, сенник, карти памет. Предлагаме и зарядни с различна мощност и тип - за 220V и за 12-24V. Предлагаме и няколко варианта стойки за таблет и смартфон, които се различават по това за каква големина устройство са и по начин на закрепяне. Освен тях предлагаме и различни външни батерии - power bank с различна мощност.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS