Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 4.3" дисплей


GPS навигация за кола 4.3 инча - В тази категория можете да откриете GPS навигации с размер на екрана 4.3. Навигационните софтуери, с които са съвместими, са IGO PRIMO, SYGIC, NAVIGON, GARMIN, TOMTOM и други. Предлагат различни опции: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация, моделите, които предлагаме, имат и други допълнителни екстри като Bluetooth, AV вход, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите с 4.3 - инчов екран, които предлагаме, се различават по марка и по технически параметри. Тези параметри са определящи при ценообразуването. Bluetooth функцията дава възможност да свържете навигацията с телефона си и да говорите през нея като я използвате за хендсфри. Обикновено навигациите с такава функция имат и AV IN, което дава възможност да им бъде свързана камера за задно виждане. Сред офертите ни сме включили и комплекти навигация с камера за задно виждане. Включили сме навигации от водещите Европейски и световни марки. В зависимост от тях, се различават софтуера и функционалността, като за някои модели има възможност за доживотни безплатни актуализации на картите. Навигациите с екран 4.3 са малки, но напълно достатъчни, благодарение на качествените дисплеи и добра резолюция. По-малкият екран ги прави и по-компактни и така те не заемат излишно място на стъклото.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS