• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 4.3" дисплей


GPS навигация за кола 4.3 инча - В тази категория можете да откриете GPS навигации с размер на екрана 4.3. Навигационните софтуери, с които са съвместими, са IGO PRIMO, SYGIC, NAVIGON, GARMIN, TOMTOM и други. Предлагат различни опции: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация, моделите, които предлагаме, имат и други допълнителни екстри като Bluetooth, AV вход, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите с 4.3 - инчов екран, които предлагаме, се различават по марка и по технически параметри. Тези параметри са определящи при ценообразуването. Bluetooth функцията дава възможност да свържете навигацията с телефона си и да говорите през нея като я използвате за хендсфри. Обикновено навигациите с такава функция имат и AV IN, което дава възможност да им бъде свързана камера за задно виждане. Сред офертите ни сме включили и комплекти навигация с камера за задно виждане. Включили сме навигации от водещите Европейски и световни марки. В зависимост от тях, се различават софтуера и функционалността, като за някои модели има възможност за доживотни безплатни актуализации на картите. Навигациите с екран 4.3 са малки, но напълно достатъчни, благодарение на качествените дисплеи и добра резолюция. По-малкият екран ги прави и по-компактни и така те не заемат излишно място на стъклото.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS