• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Таблети с GPS за камиони


GPS навигация с ANDROID - Тази категория Ви предоставя голям избор на таблети с вградена GPS навигация за леки автомобили, автобуси и камиони с възможност за въвеждане параметри на превозното средство: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост и др. Всички модели навигации са с вградена карта на България и цяла Европа - последна актуализация. Предупреждения за полицейски камери и постове, превишена скорост, бензиностанции, магазини, паркинги, забележителности и много други точки на интерес. Менюто и говорът са на Български език. Таблетите с GPS навигация са устройства, които от скоро се предлагат на пазара като комбинация. Предлагаме марки като Asus, Acer, Prestigio, Lenovo и други модели. Освен по марки се разделят и по големина на дисплея. Този тип устройства са многофункционални и интересни. Те събират в себе си функциите на няколко устройства едновременно, което ги прави предпочитани. Тази комбинация се предоставя на клиента, като по този начин той получава функционалността на няколко устройства в едно. Този вариант, обаче, е по-евтин и по-удобен. Като навигационен софтуер, таблетът е като останалите навигации. В софтуера са включени карти на цяла Европа и Турция. Картите са с последна актуализация. Софтуерът има предупреждения за полицейски камери и постове, точки на интерес, паркинги, индустриални зони и указване на лентата на движение. В комплектът са включени стойка и зарядно, като така тя става напълно удобна и функционална като навигация. Таблетите с навигация са устройства две в едно - едновременно таблет и навигация в едно. Освен тези функции, устройството може да съдържа и функция за видеорегистрация. Новите модели таблети от различните марки включват функцията 3G / 4G, която позволява на таблетът да бъде поставенаSIM карта, като в зависимост от плана може да ползвате мобилни данни за достъп до Интернет и да провеждате телефонни разговори с нея. Най-функционалният вариант сред офертите от този тип е таблет, който има функция за навигация, видеорегистратор, функция телефон и цифрова телевизия - 5 в 1. Големите компании ежедневно разработват нови проекти и варианти, като се стараем своевременно да ги включваме сред гамата и да ги правим достъпни за Вас.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS