Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Таблети с GPS за камиони с IGO PRIMO


GPS навигация с ANDROID - Тази категория Ви предоставя голям избор на таблети с вградена GPS навигация за леки автомобили, автобуси и камиони с възможност за въвеждане параметри на превозното средство: височина, дължина, ширина, общо тегло, тегло на мост и др. Всички модели навигации са с вградена карта на България и цяла Европа - последна актуализация. Предупреждения за полицейски камери и постове, превишена скорост, бензиностанции, магазини, паркинги, забележителности и много други точки на интерес. Менюто и говорът са на Български език. Таблетите с GPS навигация са устройства, които от скоро се предлагат на пазара като комбинация. Предлагаме марки като Asus, Acer, Prestigio, Lenovo и други модели. Освен по марки се разделят и по големина на дисплея. Този тип устройства са многофункционални и интересни. Те събират в себе си функциите на няколко устройства едновременно, което ги прави предпочитани. Тази комбинация се предоставя на клиента, като по този начин той получава функционалността на няколко устройства в едно. Този вариант, обаче, е по-евтин и по-удобен. Като навигационен софтуер, таблетът е като останалите навигации. В софтуера са включени карти на цяла Европа и Турция. Картите са с последна актуализация. Софтуерът има предупреждения за полицейски камери и постове, точки на интерес, паркинги, индустриални зони и указване на лентата на движение. В комплектът са включени стойка и зарядно, като така тя става напълно удобна и функционална като навигация. Таблетите с навигация са устройства две в едно - едновременно таблет и навигация в едно. Освен тези функции, устройството може да съдържа и функция за видеорегистрация. Новите модели таблети от различните марки включват функцията 3G / 4G, която позволява на таблетът да бъде поставенаSIM карта, като в зависимост от плана може да ползвате мобилни данни за достъп до Интернет и да провеждате телефонни разговори с нея. Най-функционалният вариант сред офертите от този тип е таблет, който има функция за навигация, видеорегистратор, функция телефон и цифрова телевизия - 5 в 1. Големите компании ежедневно разработват нови проекти и варианти, като се стараем своевременно да ги включваме сред гамата и да ги правим достъпни за Вас.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички Samsung VIVAS

   
Категории:
Всички Таблети 5 инча Таблети 7 инча Таблети 8 инча Таблети 10.1 инча
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS