Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за Автобуси


Голям избор на GPS навигации за Автобуси, микробуси и други превозни средства. Навигационните софтуери, с които са съвместими са IGO PRIMO, SYGIC, NAVIGON, TOMTOM, GARMIN и други. Моделите се предлагат с карти за цяла Европа и България - последна актуализация. Предупреждават за полицейски постове и камери за превишена скорост. Всички модели са с гарантирано качество. Навигации за автобус са специализирани навигации за професионални шофьори на автобус. Като търговец на GPS навигации, ние предлагаме специализирани устройства за различните видове превозни средства и цели. Навигациите за автобус имат специализиран софтуер, включващ опция за въвеждане на параметри и съобразяване на маршрута с тях и със забраните за движение на автомобили с такъв габарит. Отговорността на шофьорите на автобуси е много голяма, поради което е много важно да разчитат на сигурно и стабилно устройство. Картите са винаги най-актуални и съдържат подробни карти на Европа и Турция.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички GARMIN Fly StaR LEOS

   
Категории:
Всички Дисплей 4.3 инча Дисплей 5 инча Дисплей 7 инча Дисплей 9 инча Дисплей 10.1 инча
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS