Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Огледало за кола


Огледало за кола – множество функционални варианти за Вашия автомобил. Огледалото за кола е функционален вариант, съчетаващ функцията за огледало за обратно виждане с вграден монитор, предоставящ допълнителни функции. Ще срещнете варианти за огледало с монитор за камера за задно виждане, огледало с видеорегистратор и най—функционалния вариант огледало с Андроид и навигация. Най-актуалните варианти за огледала са с навигация, с камера за задно, видеорегистратор, FM трансмитер и операционна система Android, като така огледалото служи и за таблет. Излючително лесно за монтаж, огледалото е особено предпочитан вариант, тъй като е на достъпна цена, не заема допълнително място по стъклото или таблото и е изключително модерно устройство. Предлага се във варианти с различни функции, дизайн и размер на вградения монитор. В комплекта огледалата включват всичко необходимо за монтаж, както и USB кабел и зарядно за кола. Можете бързо и лесно да го поставите в автомобила си и да се възползвате функционалността му.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS