• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Огледало за кола


Огледало за кола – множество функционални варианти за Вашия автомобил. Огледалото за кола е функционален вариант, съчетаващ функцията за огледало за обратно виждане с вграден монитор, предоставящ допълнителни функции. Ще срещнете варианти за огледало с монитор за камера за задно виждане, огледало с видеорегистратор и най—функционалния вариант огледало с Андроид и навигация. Най-актуалните варианти за огледала са с навигация, с камера за задно, видеорегистратор, FM трансмитер и операционна система Android, като така огледалото служи и за таблет. Излючително лесно за монтаж, огледалото е особено предпочитан вариант, тъй като е на достъпна цена, не заема допълнително място по стъклото или таблото и е изключително модерно устройство. Предлага се във варианти с различни функции, дизайн и размер на вградения монитор. В комплекта огледалата включват всичко необходимо за монтаж, както и USB кабел и зарядно за кола. Можете бързо и лесно да го поставите в автомобила си и да се възползвате функционалността му.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS