• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Аксесоари за мултимедии


В тази категория можете да откриете различни модели аксесоари за мултимедии, предни панели, кабели за свързване и много други. ДОСТАВКА ОКОЛО 10 ДНИ. Аксесоарите за мултимедии могат да бъдат адапторни рамки - панели, кабели, преходници, модули, външни микрофони. Тук ще откриете панели за широка гама автомобили и марки. Панелите служат да пригодят универсален единичен или двоен дин за таблото на определен автомобил . Те са изключително необходим аксесоар на ниска цена, понеже универсалните медии са с правоъгълна форма и за някои табла е необходима рамка, която да запълни пространството, което ще остане около медията след поставянето и на таблото на автомобила. Някои рамки се предлагат и в различен материал - пластмаса, махагон, и в различни цветове. Те са точно това, от което имате нужда, ако искате да монтирате универсална медия, но формата на таблото Ви е по-различна от тази на уреда. Освен рамки, предлагаме и панели против кражба, външни микрофони, преходници, удължаващи кабели зa усилвател, без които монтажът е почти невъзможен. Предлага ме и декодер за оптичен усилвател, модул за връзка с бордови компютър. Последното се предлага във вариант за операционна система Android и за операционна система WinCE. В тази категория ще откриете всичко необходимо за монтаж и допълнителни аксесоари за мултимедия.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS