Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за кемпери


Навигация за кемпер е специализиран модел, включващ опции, специално за този тип автомобили. Навигационният софтуер включва всичко основно, което е характерно за една навигация. Можете да зададете желаната цел и устройството ще се свърже със сателити посредством вградения си GPS приемник, след което ще изчисли маршрута и ще навигира до целта. Освен това навигацията ще ви информира за точки на интерес по пътя - паркинги, места за отдих, ресторанти, мотели и забележителности. Специфичното при софтуера за навигации за кемпер и това,което го прави по-различен, е наличието на допълнително функции които късаят именно шофьорите на такова превозно средство. Навигациите за кемпер съдържат база данни с директории за кемпер, къмпинги специални маршрути, подходящи за кемпери. Софтуертът за кемпер притежава и възможност за потребителска маршрутизация. Тя бива изчислявана въз основа на предварително въведените специфични параметри на кемпера. Навигациите за кемпер имат и филтър за местата за отдих като показват местата с повече възможности - душ, храна, електричество. Някои модели притежават профил за надморската височина и информация за милиони нови и популярни места за посещение и изследване, благодарение на нашите взаимоотношения с TripAdvisor® и Foursquare®. Навигациите за кемпер се предлагат с по-широк екран, за да са удобни за работа и да предлагат по-добра видимост. Предлагат се с 6 и 7 - инчов екран.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS