• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация за кола


Навигация за кола – в тази категория ще откриете разнообразие от портативни навигатори предназначени за автомобили. Предлагаме устройства на водещи брандове – Garmin, TomTom, Becker, Leos и много други. Специализираните устройства за кола се различават от тези за камион, по метода за ичисляване на маршрута, съобразяват се с ограниченията за конкретното превозно средство и избират оптималния възможен маршрут. Това което е важно при избора на едно такова устройство е размера на дисплея, навигационния софтуер и възможностите за доживотна актуализация и трафик. За повече навигации натиснете тук. Навигациите за кола са най-разпространените навигации, предлагат се в най-широка гама от варианти и марки и с най-голяма функционалност. Предлагаме ги в 4.3, 5, 6, 7 - инчови варианти. Предлагат се от различни производители поради масовото им предлагане. Производителите създават нова разработки, усъвършенстват гамата и добавят нови и все по-интересни функции. Навигациите за кола се предлагат с различен софтуер в зависимост от марката, която са. Независимо от това обаче, софтуерът е изключително лесен за работа. Повечето модели включват карти на Европа, Турция, Русия. Предлагат се и варианти с карти на цял свят. В зависимост от модела се предлагат и навигации с възможност за доживотни безплатни актуализации на софтуера и картите. Някои модели предлагат и екстрата трафик информация. В софтуера са включени паркинги, точки на интерес, предупреждения за полицейски постове и др. По-модерните варианти дават възможност за връзка със смартфона Ви и възможност за комуникация без контакт с навигацията. Освен това на някои модели можете да планирате и споделяте маршрут.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS