• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 7" дисплей


GPS навигация за кола 7 инча - В тази категория можете да откриете GPS навигации с размер на екрана 7" с резолюция 800x480. Навигационните софтуери, с които са съвместими устройствата са IGO PRIMO, SYGIC, NAVIGON, NAVITEL, GARMIN, TOMTOM и други. Предлагат опция: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация моделите, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, AV вход - Камера за задно виждане, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите 7 инча са доста търсени и предпочитани особено от шофьорите, които целодневно ги използват и ако ги ползват в автомобил с по-голяма кабина - бус, камион, кемпер - поради това, че колкото е по-голям дисплея, по-ясно с е вижда дисплея. Навигациите с по-голям дисплей са доста удобни за работа. Графиката им ясно се вижда, което я прави удобна. Като варианти, 7-инчови модели се предлагат най-вече за камион и за кемпер. Разбира се, имаме и варианти за лек автомобил и за бус. Навигациите се предлагат с най-разпространените софтуери с карти на цяла Европа, Източна Европа, включително и страни като Турция и държавите от Балканския полуостров. Предложенията от световните марки навигации Garmin, Becker и TomTom предлагат модели с възможност за безплатни актуализации на картите и софтуера, както и някои варианти с трафик информация. Най-новите модели включват и функции от най-новите разработки на производителите. Така предлагаме модели с функции като възможност за споделяне, планиране на маршрут, навигации, които може да свържете със смартфона си през приложение и др.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS