Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 7" дисплей с IGO PRIMO


GPS навигация за кола 7 инча ➡️ Ниски цени ➡️ Експресна доставка➡️ Купи на изплащане☎️0889 444 002☎️. Навигационните софтуери, с които са съвместими устройствата са IGO PRIMO, NAVITEL, GARMIN, TOMTOM и други. Предлагат опция: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация моделите, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, AV вход - Камера за задно виждане, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите 7 инча са доста търсени и предпочитани особено от шофьорите, които целодневно ги използват и ако ги ползват в автомобил с по-голяма кабина - бус, камион, кемпер - поради това, че колкото е по-голям дисплея, по-ясно с е вижда дисплея. Навигациите с по-голям дисплей са доста удобни за работа. Графиката им ясно се вижда, което я прави удобна. Като варианти, 7-инчови модели се предлагат най-вече за камион и за кемпер. Разбира се, имаме и варианти за лек автомобил и за бус. Навигациите се предлагат с най-разпространените софтуери с карти на цяла Европа, Източна Европа, включително и страни като Турция и държавите от Балканския полуостров. Предложенията от световните марки навигации Garmin, Becker и TomTom предлагат модели с възможност за безплатни актуализации на картите и софтуера, както и някои варианти с трафик информация. Най-новите модели включват и функции от най-новите разработки на производителите. Така предлагаме модели с функции като възможност за споделяне, планиране на маршрут, навигации, които може да свържете със смартфона си през приложение и др.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички MEDIATEK North Cross Fly StaR LEOS ORION PNI DINIWID VIVAS

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS