• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 5" дисплей


GPS навигация за кола 5 инча - В тази категория можете да откриете GPS навигации с размер на екрана 5" с резолюции 480x272 и 800x480. Навигационните софтуери, с които могат да работят устройствата са IGO PRIMO, Sygic, Navigon, Garmin, TomTom и други. Предлагат опция: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация моделите, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, AV вход, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите с 5-инчов дисплей са най-разпространени. Това е така, тъй като са по-бюджетни, а и са среден вариант като големина сред предлаганите на пазара. В тази категория сме подбрали изключително много предложения за 5-инчови навигации от различни производители и с различни функции. Възможната функционалност е еднотипна и с останалите варианти - 3.5, 5, 7. Предлагат се и модели с безплатни ъпдейти като това зависи от марката, софтуера и модела. Навигациите с този размер на дисплея са компактни, удобни и с ясен дисплей. Предлагаме модели на Garmin, TomTom, Prestigio, Becker, Leos и много други.


Избрано от нас:

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS