Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация 5" дисплей с IGO PRIMO


GPS навигация за кола 5 инча - В тази категория можете да откриете GPS навигации с размер на екрана 5" с резолюции 480x272 и 800x480. Навигационните софтуери, с които могат да работят устройствата са IGO PRIMO, Sygic, Navigon, Garmin, TomTom и други. Предлагат опция: навигация за автобус, навигация за микробус, навигация за пешеходец. Освен GPS навигация моделите, които предлагаме имат и други допълнителни екстри като: Bluetooth, AV вход, FM трансмитер, Аудио плеър, Видео плеър, Е-book, разглеждане на снимки, калкулатор, конвертор на валута, игри и други. Навигациите с 5-инчов дисплей са най-разпространени. Това е така, тъй като са по-бюджетни, а и са среден вариант като големина сред предлаганите на пазара. В тази категория сме подбрали изключително много предложения за 5-инчови навигации от различни производители и с различни функции. Възможната функционалност е еднотипна и с останалите варианти - 3.5, 5, 7. Предлагат се и модели с безплатни ъпдейти като това зависи от марката, софтуера и модела. Навигациите с този размер на дисплея са компактни, удобни и с ясен дисплей. Предлагаме модели на Garmin, TomTom, Prestigio, Becker, Leos и много други.


Сортирай: Всички до 100 лв. от 100 до 200 лв. от 200 до 300 лв. от 300 до 400 лв.
Филтрирай по марка
   
Филтър по марки:
Всички MEDIATEK North Cross LEOS ORION DINIWID VIVAS

 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS