Пълна версия
  • Промоция БНП
  • Промоция
  • Поръчай на кредит
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Поръчай на кредит
  • Навигации Garmin
  • BNP
  • Доставка до цяла европа
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Смартфони


В тази категория можете да откриете различни модели GSM апарати и смартфони на ниски цени. Телефони с операционна система Android, много екстри като WIFI, GPS, 2 сим карти, 3G и други. Като търговец на елетроника с дългогодишен опит и вкус, ние предлагаме широка гама от продукти, интересни и полезни за крайния потребител. Сред всички останали предложения, предлагаме и смартфони. Смартфонът е многофункционално мобилно устройство, което ползваме ежедневно, за да се свържем с останалите. Днешно време те стават все по-функционални, модерни и включващи все по-невероятни екстри. Днес се предлагат главно модели с операционна система Android и такива с операционна система Windows. Предлагаме най-търсените модели от марките Doogee, Prestigio, Privileg, Samsung, Asus, някои удароустройчиви модели и много други. Те се различават и по големина на дисплея, дизайн, функции. Новите модели включват функции като GPS, 3G/4G и т.н.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS