Пълна версия
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Prestigio


GPS навигациите Prestigio са много разпространени и известни с това, че са качествени и добри навигации. Те притежават чувствителен GPS приемник, лесен и професионален софтуер и подробни карти. Освен това, една от най-силните им страни е чувствителният им и много ярък дисплей с добра матрица, която прави картата по-четлива и по-ясна. При повечето навигации дисплеят не е особено чувствителен и се изисква по-концентрирано въвеждане с повече натиск. Тук това не се налага, тъй като дисплеят е чувствителен и доста бързо реагира на допир. Навигацията Prestigio се предлага във вариант навигация за камион и навигация за кола. Софтуерът за камион е професионален, включващ опция за въвеждане на параметри на тежкотоварния автомобил – тонаж, дължина, ширина, опасен товар и т.н. Така маршрутът, който се извежда при въведена крайна цел, е съобразен с тези параметри и със забраните и правилата за движение на камионите. Тoва е и разликата със софтуера за кола. Като цяло софтуерът включва карти на цяла Европа и Турция, индустриални зони, паркинги, камери и полицейски постове. Картите са подробни и актуални. За тази марка се предлагат два вида устройства: GPS навигация с операционна система Windows CE 6 и таблет с навигация. Чистите навигации се предлагат в 5 – инчов вариант с различен дизайн, стойка и зарядно за кола и камион в комплекта. Вариантът за таблет с навигация се предлага в разнообразни варианти за таблети 7, 8 и 10 инча с различни функции като и таблет с навигация. Чистите навигации се предлагат в 5 – инчов вариант с различен дизайн, стойка и зарядно за кола и камион в комплекта. Вариантът за таблет с навигация се предлага в разнообразни варианти за таблети 7, 8 и 10 инча с различни функции като 3G, 4G, цифрова телевизия и функция за видеорегистрация. Те също включват аксесоари зa монтаж в автомобила в комплекта си. Избора между двата основни варианта зависи изцяло от потребностите на клиента. Навигаторите от марката Prestigio са чудесен избор на достъпна цена.


 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

Мултимедия за кола

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS