Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Коя GPS навигация е най-добра за мен?

12:43, 19 Април 2016 видяна 6960 пъти
3,09 / 5 (92 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Вариантите за GPS навигация стават все повече и повече, следователно изборът – все по-труден. Когато сте изправени пред избора на навигация, има няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.

 

Първото и най-важно нещо е да се изясни въпросът: за какво ще Ви служи навигация? Ако ще използвате GPS устройството за лични нужди – пътуване до някой град, на почивка или до някой обект, не е необходимо да търсите нещо много скъпо и със специфични екстри. Ако обаче Вашата GPS навигация ще Ви служи за служебни цени, необходимо е да обърнете повече внимание на избора, който ще направите. В този случай е добре устройството да е с по-добри технически параметри и специфични функции, за да можете да разчитате уверено на него.

 

Ние предлагаме освен стандартни навигации за автомобили и специфични модели навигация за камион, навигация за мотоциклет / АТВ, навигация за кемпер, ръчни GPS навигации за измерване на площи и други. Тези модели включват специфични опции и екстри, които ги правят много подходящи и съобразени с превозните средства и специфични нужди, за които са предназначени.

 

Второто нещо, което трябва да си изясните, е каква големина да бъде екранът на навигацията. Стандартно големината на екрана на навигациите е 4.3”. Това по принцип не е препоръчителен размер поради факта, че видимостта е по-затруднена на такъв малък екран. Ние препоръчваме ако имате възможност да се спрете поне на 5 – инчов вариант. Ако ще използвате устройството в по-голямо превозно средство като камион, препоръчваме да се спрете на 7 – инчов вариант навигационна система. Така видимостта на екрана ще бъде по-ясна и по-добра.

 

Третото нещо, което препоръчваме, е да се спрете на вариант, който има гласова навигация. Това ще Ви улесни много, като в този случай няма да е необходимо да гледате към екрана на навигацията, докато шофирате. За да се ориентирате, ще бъдете навигирани от гласови комади. Почти всички модели, които предлагаме, имат тази опция.

 

Някои модели навигации имат трафик приемник. С негова помощ можете да получавате актуална информация за трафика и дори за времето.

 

Друга информация, която трябва да съблюдавате според Вашите изисквания, е какви карти има навигацията. Повечето GPS навигации имат карта на България, Европа, Скандинавските страни.

 

За нашите клиенти ние предлагаме качествен и разнообразен избор GPS устройства. Нашите консултанти са на разположение да Ви консултират и помогнат в избора на навигация.


 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS