Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Lifetime с доживотни безплатни актуализации на картата

18:09, 12 Януари 2017 видяна 1066 пъти
3,75 / 5 (16 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Сред  голямото разнообразие на GPS навигации предлагани на пазара най-търсени и предпочитани са предложенията, които позволяват да бъде правен периодично безплатен ъпдейт на софтуера или така наречените актуализации на картата. Обновяването на съдържащите карти в навигатора са задължителни и се правят на опеределен период от време, когато актуализацията е достъпна. Те са задължително условие ако искате винаги да разчитате на обновена и най-актуална карта. Неактуалните карти могат да Ви объркат или да не Ви покажат даден маршрут. Това може да Ви причини куп главоболия и неприятности. Ако обаче притежавате навигация, която има Lifetime, обозначено с LM на някои устройства или  обявена функция доживотен безплатен ъпдейт, можете да акуализирате сами картите си по лесен и интуитивен начин като свържете устройството с компютър или през самата навигация (някои устройства поддържат такава функция). 
 
Навигациите с безплатен доживотен ъпдейт на картата са Вашата възможност винаги да разчитате на актуални карти и сигурност. С нея няма да бъдете обвързани с време, място и допълнителни разходи, които ще трябва да жертвате ако желате да обновите картата на навигацията си, която няма тази функция. Това е особено важно ако предприемате път по непознати за Вас маршрути и особено в чужбина, където пътищата винаги се променят, строят се нови и т.н. В този случай винаги трябва да сте с актуални карти, за да спестите проблеми и главоболия.
 
Днес може да откриете навигации с функция за безплатни актуализации на картата на доста добри цени. Най-разпространени устройства са моделите на  водещите марки или по точно Навигация Garmin,  Навигация TomTom и Навигация Becker. Това са висококачествени навигации със специализирани модели за кола, камион , мотоциклет и кемпер, като новите модели предлагат тази функция.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS