• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Lifetime с доживотни безплатни актуализации на картата

18:09, 12 Януари 2017 видяна 750 пъти
3,46 / 5 (13 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Сред  голямото разнообразие на GPS навигации предлагани на пазара най-търсени и предпочитани са предложенията, които позволяват да бъде правен периодично безплатен ъпдейт на софтуера или така наречените актуализации на картата. Обновяването на съдържащите карти в навигатора са задължителни и се правят на опеределен период от време, когато актуализацията е достъпна. Те са задължително условие ако искате винаги да разчитате на обновена и най-актуална карта. Неактуалните карти могат да Ви объркат или да не Ви покажат даден маршрут. Това може да Ви причини куп главоболия и неприятности. Ако обаче притежавате навигация, която има Lifetime, обозначено с LM на някои устройства или  обявена функция доживотен безплатен ъпдейт, можете да акуализирате сами картите си по лесен и интуитивен начин като свържете устройството с компютър или през самата навигация (някои устройства поддържат такава функция). 
 
Навигациите с безплатен доживотен ъпдейт на картата са Вашата възможност винаги да разчитате на актуални карти и сигурност. С нея няма да бъдете обвързани с време, място и допълнителни разходи, които ще трябва да жертвате ако желате да обновите картата на навигацията си, която няма тази функция. Това е особено важно ако предприемате път по непознати за Вас маршрути и особено в чужбина, където пътищата винаги се променят, строят се нови и т.н. В този случай винаги трябва да сте с актуални карти, за да спестите проблеми и главоболия.
 
Днес може да откриете навигации с функция за безплатни актуализации на картата на доста добри цени. Най-разпространени устройства са моделите на  водещите марки или по точно Навигация Garmin,  Навигация TomTom и Навигация Becker. Това са висококачествени навигации със специализирани модели за кола, камион , мотоциклет и кемпер, като новите модели предлагат тази функция.

Коментари

avatar

Lubo Pandov 2017-06-14 05:59:34

Имам Мерцедес W220 2001g.ili S, klas 3,2 2001g.,, kakва вьзможност има да активизирам GPS на моия автомобил ,които има от завода производител, Благодаря.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS