Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация с трафик Гармин

09:44, 13 Януари 2017 видяна 1269 пъти
3,26 / 5 (31 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


В днешно време пазарът е пренаситен от предложения за GPS навигации от всякакъв тип и с различни функции и екстри. Става все по-трудно да изберем подходящия за нас вариант за навигация.  Ето защо когато сме изправени пред този избор, трябва да сме наясно с вариантите, сред които можем да избираме, и функционалността, от която може да се възползваме.
 
Какво е „трафик“ функция?
 
Напоследък все по-често виждаме навигации, за които е описано, че притежават функцията „трафик“ . Това е функция, благодарение на която получавате  информация за задръствания в реално време и ремонт на пътя. Благдарение на  тази информация можете да планирате маршрута си предварително.  Пътуванията могат да ни изненадат доста неприятно, затова би било много полезно да бъдем информирани предварително.
 
Всеки от нас, купувайки си навигация, разчита да се сдобие с устройство, което да го води точно, да му гарантира сигурност по пътя. Навигациите, които имат трафик приемник, Ви гарантират още по-голяма сигурност и могат да Ви спестят много.  
 
Голямо разнообразие от модели с тази функция има от водещата марка на пазара – навигация Garmin.  Тя предлага разновидност с функция трафик на почти всеки модел навигация за кола, камион, кемпер. Това са актуални и качествени навигации на разумни цени. 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS