Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да актуализираме карти и софтуер на Garmin GPS или Ъпдейт на Гармин?

16:35, 02 Март 2017 видяна 3654 пъти
3,35 / 5 (23 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигациите GARMIN са  едни от най-известните в цял свят. Всеки е чувал за тях, а онези, които ги имат, знаят, че когато говорим за Garmin,  става въпрос за качествен а навигация от висок клас.  Освен качествената изработка и съставни части, навигациите от тази марка оперират с уникален софтуер, който е лесен и достъпен. Предлагат се различни варианти карти за различни области - Източна или цяла Европа, като отделно можете да се възползвате от OFRM карти, офроуд и топографски карти и др.

Едно от най-значителните предимства на навигациите от тази марка е, че новите модели предлагат възможност за доживотен безплатен ъпдейт на картите. Както знаете, картите на всички навигации трябва да се актуализират на определен период от време, понеже стават неактуални и  могат да Ви подведат, а когато сте зад волана на път или особено в непознат район или държава от изключително значение е да разчитате на точна и коректна информация за адрес.  Точно поради тази причина актуалността на картите е приоритет. Ако Вашата навигация има тази функция ще можете Винаги да сте с актуални карти като ги актуализирате бързо и лесно през компютъра си, пестейки време и пари.

Картите на навигациите Garmin, и по-точно на моделите с възможност за безплатен ъпдейт на картите, могат да се актуализират през специализирания софтуер за Garmin - Garmin Express.  


ЗА ДА АКТУАЛИЗИРАТЕ ВАШИЯ ГАРМИН:

 

1. Изтеглете софтуер GARMIN EXPRESS от Интернет

2. Инсталирайте го на компютъра си

3. Когато се инсталира, отворете го, натиснете на + и свържете Вашия Garmin с компютъра с USB кабела от комплекта и софтуерът ще го намери.

4. Когато стане, добавете устройството и проверете за налични актуализации .

5. Ако има такива на разположение, кликнете, за да се стартират. Не разкачайте устройството, докато актуализацията тече.

6. Когато е готово, това ще бъде изписано на навигацията и тогава можете да я разкачите и тя ще бъде готова за ползване.

Навигациите GARMIN са висок клас техника и със сигурност може да разчитате на тях.

 

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ЦЯЛАТА ГАМА ОТ МОДЕЛИ НАВИГАЦИЯ GARMINНапиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS