• Мултимедия двоен дин
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Мултимедийна нашигация за VW
  • Мултимедии с Android 6.0
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да актуализираме карти и софтуер или Ъпдейт на TOMTOM GPS?

17:18, 06 Март 2017 видяна 941 пъти
4,10 / 5 (10 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


TOMTOM е сред световните лидери - производители на GPS навигации. Произведените от тях навигации са винаги в крак с актуалните тенденции в сферата на навигационните системи. Освен това те разработват нови проекти и ги реализират успешно.  Новите модели навигации TOMTOM комбинират функционалност и модерни функции. Навигации с тази марка се предлагат за кола, камион и за мотоциклет. Софтуерът е разработен от TomTom  и е предназначен единствено за навигациите, произведени с този бранд. Той е изключително удобен и предпочитан от потребителите.

Една съществена и изключително важна функция, достъпна за почти всички съвременни модели на TOMTOM е възможността за доживотен безплатен ъпдейт на картите.  С тази функция имате възможността винаги д а разполагате и да разчитате на актуални карти, които няма да Ви подведат. Актуалността на картите е много важна, понеже в противен случай дадена част от маршрута може да липсва, изчисленият маршрут да е грешен и други подобни нежелани случаи.

Актуализацията на софтуера е необходима за всички навигационни устройства. Тя се прави на определен период - на около половин година. При навигациите TomTom актуализацията става при връзка с компютър и специализирани софтуер TomTom MyDrive.

За да активирате безплатните актуализации, трябва да изтеглите софтуера TomTom MyDrive на компютъра си, да се регистрирате и да добавите своето устройство като го свържете с USB кабела. След като е закупена, то трябва да бъде регистрирано и актуализирано до 2 седмици. В момента на покупка устройството не разполага с актуални карти. Свържете о и изпълнете актуализацията. Същото ще се налага да правите през 6 месеца, за да се винаги с най новите карти.

РАЗЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ МОДЕЛИ НАВИГАЦИИ TOMTOM.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS