Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да актуализираме карти и софтуер или Ъпдейт на TOMTOM GPS?

17:18, 06 Март 2017 видяна 6886 пъти
4,20 / 5 (20 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


TOMTOM е сред световните лидери - производители на GPS навигации. Произведените от тях навигации са винаги в крак с актуалните тенденции в сферата на навигационните системи. Освен това те разработват нови проекти и ги реализират успешно.  Новите модели навигации TOMTOM комбинират функционалност и модерни функции. Навигации с тази марка се предлагат за кола, камион и за мотоциклет. Софтуерът е разработен от TomTom  и е предназначен единствено за навигациите, произведени с този бранд. Той е изключително удобен и предпочитан от потребителите.

Една съществена и изключително важна функция, достъпна за почти всички съвременни модели на TOMTOM е възможността за доживотен безплатен ъпдейт на картите.  С тази функция имате възможността винаги д а разполагате и да разчитате на актуални карти, които няма да Ви подведат. Актуалността на картите е много важна, понеже в противен случай дадена част от маршрута може да липсва, изчисленият маршрут да е грешен и други подобни нежелани случаи.

Актуализацията на софтуера е необходима за всички навигационни устройства. Тя се прави на определен период - на около половин година. При навигациите TomTom актуализацията става при връзка с компютър и специализирани софтуер TomTom MyDrive.

За да активирате безплатните актуализации, трябва да изтеглите софтуера TomTom MyDrive на компютъра си, да се регистрирате и да добавите своето устройство като го свържете с USB кабела. След като е закупена, то трябва да бъде регистрирано и актуализирано до 2 седмици. В момента на покупка устройството не разполага с актуални карти. Свържете о и изпълнете актуализацията. Същото ще се налага да правите през 6 месеца, за да се винаги с най новите карти.

РАЗЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ МОДЕЛИ НАВИГАЦИИ TOMTOM.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS