Пълна версия
  • Black week ПРОМОЦИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Garmin Dezl - серията навигации за камион от висок клас

15:07, 17 Март 2017 видяна 2843 пъти
3,77 / 5 (138 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Ако Вие сте професионален шофьор на камион и ежедневно изминавате стотици километри, то наличието на навигация със сигурност ще улесни работата Ви. 
Новата серия модели навигации от последно поколение  dēzl са с отлични характеристики като:
 
  • Сигурен и качествен софтуер, предлагащ висока разделителна способност, сензорен екран, допълнителни високоговорители, позволяващи по-ясен и чист звук.
  • Вградена камера - премиум продукт Garmin dezlCam, част от серията dezl, който съчетава всички добри Garmin инструменти, включително и камера за видеореистрация, проектиран  специално за шофьорите на камиони. 
  • Индивидуален маршрут за камиони - този модел използва Вашето местоположение, за да намери най-подходящия път, по който да стигнете до крайната цел. Отделно от това, навигаторът ще ви съобщи при евентуални промени на условията по маршрута. 
  • Екранна визуализация  - ще ви бъде идеален помощник при големи и сложни пътни възли и ще ви даде необходимата информация за пътните условия. 

Характерни спецификации на навигациите от серията


Устройство с вградена Dash камера

dēzlCam ™ е един от представителите на Dezl серията с 6.0 инчов дисплей и вградена камера с висока разделителна способност, която служи като бордови очевидец и  непрекъснато прави записи на пътя. Обективът има функция да се върти и да регулира оптимално ъгълът на заснемане от предното стъкло или таблото. 

 
Камерата притежава G-сензор, който автоматично записва видео кадри при изненадващи сблъсъци или внезапно спиране.

Допълнителна функция на dēzlCam: заснемане на снимки (Snapshot), които могат да бъдат разгледани и в едър план. Възможно е възпроизвеждането на видео кадри на големия 6-инчов дисплей или гледането им по-късно на компютъра ви. Микро SD карта се използва за запис на кадри по време на шофирането.

 
Magnetic Mount & Зарядно

Някои от навигациите от серията притежават стабилна магнитна стойка, която разполага с вградено зарядно. Тя  безопасно ще придържа навигацията към таблото. Отделно от това, докато шофирате, устройството постоянно се зарежда и няма да загуби мощност.

 
Предупреждения при шофиране на камиони

Благодарение на предупрежденията, идващи от навигацията, карането на камион ще бъде по-сигурно и безпроблемно. По пътя навигацията dēzl постоянно прави преглед на информацията за Вашия профил и Ви информира за евентуални условия, които биха повлияли на шофирането като остри завои, високи вятърни области, рискове и ограничения, включително и за опасни обекти. Навигацията също предупреждава за ограниченията на скоростта и нейното превишаване, както и кога следват изкачвания и спускания.
 
Освен това, навигацията ще вземе в предвид предварително зададените параметри на превозното средство, и ще се съобрази с забраните и регламентите на движение на МПС от този тип в съответната държава. По този начин тя ще Ви опази от глоби и проблеми по пътя.
Моделите от серия dēzl имат опция да съобщават за наближаване до граници с друга държава предварително.
Когато предпочитате да карате по конкретни улици или през по-специфични градове, Easy Route Shaping ви позволява да променяте своя маршрут съобразно Вашите предпочитания. 


 
Навигиране при сложни маршрути с лекота

Единственo моделите от серията dēzl има Active Lane Guidance (ALG) (пътеводител) - технология, която Ви помага да се движите по-лесно през кръстовища и изходи с по-голямо натоварване. 
 
Благодарение на реалистичните изображения (Junction View), ще можете да видите пътищата и изходите в по-големи подробности. Eye Junction View Bird предлага подробен оглед на възли и кръстовища, предоставяйки поглед отгоре.
 

 
 
Работи с приложението на Smartphone Link
 
Smartphone Link е безплатно приложение, което Ви позволява да свържете dēzl с Вашия смартфон. Веднъж свързани, устройствата използват съществуващите данни в смартфона, за да споделят информация.
 
Smartphone Link също Ви позволява достъп до Garmin Live Services, което дава полезна информация в реално време за шофирането, достъпна безплатно и с абонамент. В рамките на приложението можете да закупите платено съдържание като радарни данни и изображения на трафика от камерите. Когато дадена услуга изисква такса, ще бъдете уведомени от приложението.
 
Свали Smartphone Link за Android ™ в магазина на Google Play или Smartphone Link за iPhone® в iTunes.


 
Индивидуален маршрут за камиони 

dēzl е с предварително инсталирани карти и включва ограничения за камиони и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Въведете спецификациите на вашата платформа и навигацията веднага ще зареди параметри като височина, тегло, дължина, ширина и наличие на опасни материали. dēzl избира за вашия профил най-подходящия маршрут, който да ви спести време, гориво и пари. Разбира се, тази информация може да се окаже недостатъчна за някои зони. Винаги спазвайте знаците и указанията на първо място.
 
С възможността за планиране, създавате маршрути с множество спирки като dēzl Ви показва ясно и всички завои.
Насоки с гласови команди, използвайки разпознаваеми забележителности (Spoken Directions Using Recognizable Landmarks)

Garmin Real Directions ™ Ви ръководи на пътя като използва разпознаваеми сгради, забележителности и светофари.Специфични точки на интерес и услуги  (Truck-specific POIs and Services)

Нуждаете се от помощ при откриването на желани места? Намерете търсените точки, за които професионалните шофьори дават високи оценки за камиони, спирки, станции, паркинги, настаняване, WiFi и др. Възможно е  дори да търсите като използвате филтър, който  ще  Ви покаже конкретна търсена от Вас информация. POI базата данни включва допълнителна информация за търсене, произхождаща от Foursquare®, добавяйки, милиони нови и популярни ресторанти, магазини  и услуги.
Ако се случи нещо неочаквано по време на шофиране, Truck & Trailer Services ще ви бъде от помощ като Ви покаже повече от 30 000 сервизи за камиони на места в определени райони (засега за USA и Канада).
 
Up Ahead
 
Функция, чрез която ще намерите лесно търсените места. Докато шофирате, Up Ahead непрекъснато Ви информира за близки предлагани услуги като места за храна, гориво и банкомати. 
 
Lifetime Maps & Traffic (Доживотна безплатна актуализация на картите и трафик)

dēzl позволява да изтеглите най-новите данни за карти и желаните места, без месечни такси или разходи за поддръжка на Вашето устройство.
С dēzl навигация можете да избегнете трафик като тя Ви посочва заобиколни пътни артерии. 


 
IFTA
 
С dēzl можете да подобрите и улесните отчетите си. Навигацията има опция да прави запис на използваното гориво и автоматично архивира броя на километрите в  движение за даден район или страна. Отделно от това има опция за прехвърляне на информация на компютъра, която да използвате при попълване на дневници или данъчни материали, включително и друга необходима документация.

История на сервизната книжка 

Историята на сервизната книжка ще ви позволи да следите пробега на гумите, техните промени, налягането им, смяна на масло и още други важни детайли. 

 
Bluetooth® технология 
 
Останете фокусирани върху пътя и говорете свободно с моделите на dēzl, в които има интегрирана безжична технология Bluetooth с вграден микрофон и високоговорител. dēzl 770LMTHD също може да се свърже с Bluetoooth съвместими слушалки, посредством които ще можете да провеждате спокойно дори и конферентни разговори. Тази функция изисква да свързването на навигацията с телефон, който поддържа Bluetooth.
 
Опция за задно виждане при  шофиране назад

Можете да свържете Garmin dēzl с Garmin BC ™ 30 безжичната камера, като така лесно ще разберете какво се крие зад вашия камион, което ще намали риска от инцидент. На екрана на вашия dēzl ще видите дали има превозни средства, пешеходци или други препятствия.
 
Управление на флота от камиони

Платформата на dēzl е напълно подкрепена от интерфейса за управление на Garmin Fleet Management. В допълнение, dēzl е в съответствие с Federal Motor Carrier Safety Administration Regulations административните разпоредби за автоматични устройства на борда на запис, когато са интегрирани с оторизираните партньори Garmin ФМИ.


Сред нашите предложения сме поодбрали сме най-актуалните модели навигации зa камион Garmin Dezl.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS