Пълна версия
  • Мултимедийни навигации двоен дин с Android 8.0
  • Промоции на навигации
  • КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Парктроник - какво представлява и за какво се използва?

10:11, 26 Октомври 2017 видяна 656 пъти
3,27 / 5 (11 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Парктроник системите са продукт, който успешно се реализира на пазара последните години и намира място във все повече автомобили. За повечето от нас това е сред основните изисквания, които бихме имали за нов автомобил. Парктроник е уред, който помага на водача на автомобила да паркира на малки пространства лесно и бързо, без затруднения и дава информация на шофьора за места, които не са видими. Този уред с помощта  на сензори, включени в комплекта си, засича обекти и сигнализира на водача. Това се случва чрез звукови или визуални сигнали - в зависимост от продукта,  като те се променят в зависимост от близостта до даден обект, помагайки на шофьора да се ориентира при паркиране за обстановка зад / пред автомобила. Ултразвуковите датчици работят при всякакви атмосферни условия и  се активират при близост до 2 метра. На пазара са достъпни различни варианти като потребителите имат възможност за избор на парктроник система с 4 или 8 датчика, с звуков сигнал, с LED или LCD дисплей или вграден дисплей в огледало за обратно виждане. За някои модели парктроници дори е възможен избор на цвят на датчиците. 
 
При избор на парктроник трябва да се спрете на няколко основни момента. Можете да изберете сред брой датчици, цвят, тип дисплей, на който се отчита информацията от датчиците, време за отчитане, обхват.  На пазара продуктите, които се предлагат, се различават и по свързаност. Предлагат се жични и Bluetooth парктроници. Най-ясна картина предлагат разбира се системите, които включват в комплекта си и камера. 
 
Инсталацията на парктроникът се прави от специалист, като датчиците се вграждат в бронята на колата и системата се инсталира. Сигурността, която системата предлага, го прави все по-търсен. Особено подходящ е при начинаещи шофьори, при всички, които шофират в по-голям град, при по - интензивен трафик, и особено при онези, чиято работа е свързана с шофиране и за които времето е доста ценно и трябва бързо и лесно да намират парко място. Парктроникът може да Ви спести време, главоболия и ще направи вашето шофиране лесно и безпроблемно дори в интензивен трафик и на места с по-ограничени възможности за паркиране. 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS