Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация с iGO

09:03, 29 Януари 2018 видяна 7878 пъти
3,90 / 5 (31 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигациите с iGO са доста разпространени и търсени. Навигационният софтуер iGO e предпочитан и популярен по цял свят. Навигации с такъв софтуер се използват от обикновените потребители до професионалните шофьори за да изпълняват служебните си задължения бърза и коректно. Предлагат се в два варианта: навигация с iGO за кола и навигация с iGO за камион. Софтуерът за камион е напълно функционален и специализиран за шофьори на тежкотоварни автомобили. Стандартно навигацията за камион се различава от тази за кола по това, че в нея може да въведете параметрите на камиона, като впоследствие маршрутът, който ще бъде изчислен, ще бъде съобразен с тези параметри, както и със всички регулации и забрани за движението на тежкотоварни автомобили за съответните райони. Това със сигурност е значително предимство, което прави навигацията безценна. С качествена и добра навигация за камион може да си спестите проблеми, пари и главоболия. Спазването на правилата за движение е особено важно нещо за територията на България и в чужбина, където пътят и процедурите са толкова далечни и непознати. Освен специализираното изчисление на маршрут, навигациите за камион предлагат информация като точни на интерес по пътя: бензиностанции, индустриални зони, паркинги, забележителности. Софтуерът съдържа и предупреждения за скоростни ограничения, възможни полицейски постове и камери. 
 
Навигацията iGO е с подробни карти с последна актуализация на цяла Европа, включително България и Турция. Софтуерът е изключително лесен и работата с него е лека и интуитивна. Навигации с iGO се предлагат в много варианти. Големи европейски марки, производители на навигационни системи, предлагат своите варианти за навигации с iGO. Такива навигации се предлагат в различен размер на екрана  - навигации 5 инча и 7 инча, като се предлагат и с различни функции - AV IN, Bluetooth, 256RAM, двуядрен процесор, камера, операционна система Windows CE 6 и с Android. Някои продукти дори се предлагат и във варианти комплект с камера за заден ход. Съвместими навигации с този софтуер са моделите на Leos, Orion, Fly star, North cross, Wayteq и други модели с опeрационна система Windows CE 6.
 
Модели GPS навигации съвместими с IGO можете да откриете в нашия онлайн магазин ТУК.
 
 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS