Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да избера аудио плеър за колата си?

15:21, 19 Октомври 2017 видяна 1176 пъти
4,15 / 5 (39 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Всеки обича да бъде в компанията на любимата музика, докато пътува с автомобила си. Понякога пътуването е откраднат моменти на почивка и време за малко релакс. Ето защо в почти всяка кола има музикална система - радио, плеър, мултимедия. Точно поради тази причина търсенето на такъв тип уреди е много голямо. Това определя и голямото разнообразие от различен тип уреди, които се предлагат на пазара. Ако си търсите медийна система за колата ще срещнете стотици магазини онлайн и физически, които предлагат всевъзможни вариации с различни функции, дизайн, марка. Големият избор на пазара прави все по-труден изборът на устройство. 
 
Основните функции, на устройствата, са няколко и на тях основно трябва да обърнете внимание:
 
* Медийни носители, от които се възпроизвеждат файлове - Слотовете, които устройството има, определят на какви носители може да сложите сложите музика, видео. Колкото са повече, толкова по-голям избор и възможности имате. SD картата, USB и AUX входа са най-функционалните сред тях, понеже лесно и бързо можете да сваляте и добавят нови файлове. Дисковете са доста разпространени и поради тази причина слот за диск също е предимство.
 
* Мощност - Ако ще ползвате плеъра на фабричните говорители на автомобила, не се тревожете за мощността. Ако обаче ще се сменят с нови, то се спрете на модел с по-голяма изходна мощност. 
 
* Bluetooth - тази функция ви позволява да ползвате функция хендсфри. Така може да свържете телефона с аудио плеъра си и когато имате обаждане да го приемете през плеъра като проведете разговора през него.
 
* Дисплей -  наличието на дисплей позволява визуализацията на видео файлове, ползването на камера за задно виждане директно към устройството. 
 
Особено разпространени към момента са мултимедийните системи от вариантите единичен дин и двоен дин. Това са изключително функционални конзоли, които освен гореизброените функции, предоставят възможност за видео възпроизвеждане посредством екран - малък 4.1, 4.4, 6, 6.2, 7, 7.9, 8 инча. Той може да бъде на самия плеър, да излиза от него или да бъде двоен дин - изцяло с голям екран. Освен това неоспоримо предимство, този тип устройства предлагат възможност за връзка с камера за задно виждане, операционна система Android, възможност за връзка с Интернет. 
 
Ценовият диапазон на аудио плеър за кола е доста голям и разликите могат да бъдат много. Разбира се по-скъпите модели са по-висок клас и се различават с това, че гарантират по-добър звук, повече възможности за настройка и още нещо много важно - възможност за бъдещ ъпдейт чрез добавяне на функция, която в момента не е налична.
 
Изборът на аудио система зависи изцяло от вашите потребности - дали искате да ползвате повече екстри или е достатъчно устройство, което да ви позволява лесно да сменяте и добавяте любима музика на медиен носител, от който да се възпроизвежда музиката на аудио плеъра ви. 

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS