Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Монтаж на мултимедия, къде и как?

15:38, 26 Юни 2017 видяна 7785 пъти
3,94 / 5 (35 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Мултимедийните системи от типа единичен дин и двоен дин за популярни и многофункционални устройства, които заместват оригиналната навигация или плеър на колата. Предлагат се множество варианти - универсални и специализирани, с различни технически параметри, различни ,марки и т.н. Поради функционалността и стилният им дизайн тези уреди се търсят изключително много. Инсталацията на мултимедиен плеър изисква специфични познания и техника. Системата е сложна и отнема време. Освен това монтажът трябва да се извърши задължително от специалист, понеже всяка грешка може да доведе до повреда на уреда.
 

Причините, поради които е най-добре да потърсите услугите на специалист за монтаж на мултимедийна система, са следните:
 

* Монтажът на мултимедии за някои автомобили изисква допълнителен захранващ кабел, който трябва да се изведе от системата.

* При монтаж на специализирани модели запазването на специфичните функции като управление от волана отново изисква подаване на допълнително захранване и настройка (обучаване на волана).

*За някои автомобили от марките Mercedes и BMW имат оптичен усилвател, който се намира в багажника. За инсталация на плеъра в този случай се изисква допълнителен удължаващ кабел, който да свърже конзолата с усилвателя.

* При монтиране на допълнителните аксесоари на мултимедията като GPS антена или камерата за задно виждане се изисква разглобяване и разместване на части от колата, което при неоторизирана намеса може да доведе до повреда.

* Много фирми изискват монтажът да се направи в сервиз, за да важи гаранционният срок на устройството.

* При инсталацията на сложна система като медията е възможно да възникнат необходимост от преправяне, корекции и допълнителни настройки, без които тя да не може да бъде завършена. Ето защо трябва да има опитен техник, който да може да ги извърши, за да може да се възползвате от пълната функционалност на уреда и да не рискувате целостта и изправността му.
 

Мултимедийните системи са скъпа техника и не е добре да я оставяте в несигурни ръце. Не разчитайте на неопитен и неоторизиран монтаж - рискът е голям и може да загубите устройството или някоя от неговите функции. Ремонтът при такова положение в никакъв случай няма да бъде гаранционен и не се гарантира, че може да бъде извършен - няма как да се предвиди каква щета може да бъде направена при неоторизиран сервиз.

 

Къде да монтирате мултимедията си?

В почти всяко по-голямо населено място има множество автосервизи, като сервиз, който се занимава с авто електроника може да извърши специализиран монтаж на мултимедия, дори и на камера за задно виждане.

Ако не сте сигурни ние можем да предложим сервиз в гр. Пловдив, където екип от специалисти ще инсталират вашата медия така, че тя да изглежда перфектно на таблото ви. Тук гарантираме за качествения и безпроблемен монтаж. Можете да отправите запитване за монтаж и ние ще го организираме за вас. Монтажът на мултимедийна система се извършва в рамките на 1 ден.

 

Реализирани монтажи може да разгледате на нашата специална страница за монтаж на мултимедия за кола

 

Ако все още не сте направили своя избор за мултимедия за вашия автомобил може да го направите след като разгледате артикулите в нашия онлайн магазин в категория DOUBLE DIN - DVD - GPS. Тук ще намерите мултимедийни системи от всякакъв тип и вариации на промоционални цени.

Нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат да изберете най-подходящия вариант за вас.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS