Пълна версия
  • МУЛТИМЕДИИ
  • Поръчай на кредит
  • Доставка до цяла европа
  • Навигации за камион TOMTOM
  • Навигации Garmin
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, МУЛТИМЕДИЯ ЗА КОЛА, OEM НАВИГАЦИИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Как да паркираме лесно с монитор и камера за задно виждане?

16:44, 10 Август 2017 видяна 1428 пъти
4,61 / 5 (28 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Днешно време трафикът е едно от най-големите предизвикателства в големите градове и колкото и да се опитваме да го избегнем често това се оказва невъзможно. Особено затруднено е намирането на парко места и паркирането на такива по тесните натоварени улици и оскъдното място по паркингите. В натовареното движение първото намерено място е ценно и трябва да действаме бързо, за да бъде наше. Бързото намиране на парко места и установяването на тях е доста важно особено ако сме търговски представител, снабдител, куриер - когато професията ни е свързана с доставки или просто налага посещението на различни обекти. Работата ни в този случай зависи от бързината ни и успешното намиране на парко място и установяването ни на него. Особено затруднени сме и ако нашият автомобил е по-голям - бус, мини ван или просто кола за разнос.

За да сме бързи и ефективни в паркирането понякога имаме нужда от съдействие, не винаги има кой да ни помага.  За щастие обаче на пазара се предлагат системи, които са точно за тази цел. Едни от най-разпространението варианти са комплект камера за задно виждане с монитор. Тези продукти се предлагат отделно и в комплект. В тази сфера има доста варианти. Различават се камерите за задно вижда и мониторите. При камерите ключови фактури са наличие на LED, нощен режим, устойчивост на външни влияния, дизайн, начин на монтаж, начин на свързване, система сигнал, резолюция. При мониторите разликата е в размера на екрана,дизайна,начин на захващане, брой AV входове, видео честота, резолюция на картина, тип дисплей. Съгласно разнообразието се срещат различни комбинации в комплект, като разбира се, могат да се закупят и отделно като изберете камера за задно виждане и монитор за връзка с камера за заден ход според вашите изисквания.

Комплектът камера с монитор за заден ход са изключително добра комбинация, която щом е във вашата кола ще ви помага бързо, лесно и безопасно да паркирате автомобила си. В момента, в който подадете на заден ход се подава захранване към камерата и на монитора се появява образ от ситуацията зад автомобила ви. Имайки тази информация паркирането изцяло се променя във ваша полза. 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 таблети цени

Доставка

Доставка се извършва на територията на България и цяла Европа и се отнася за всички артикули.

 

таблети цени

Срок на доставка

Срокът за доставка е в рамките на 24 часа с изключение на артикули, които не са в наличност или са по поръчка. Доставка в Европа - от 3 до 7 дни.
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, PAYPAL, БАНКОВ ПРЕВОД или на място в офиса ни в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 149.

магазин GPS

Отстъпки

За дилъри, редовни клиенти и покупки над 2 броя артикули от нашия онлайн магазин има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас

0876 82 32 32
0897 82 32 32
0889 44 40 02
E-mail: iskamgps@gmail.com
Skype: iskamGPS
FB: iskamGPS